Tilbud

Alle gode tilbud kommer til dem, der venter

Der er altid spændende oplevelser og forlystelser i vores legepark. Ind imellem har vi nogle gange særligt gode tilbud på forskelligt sammensatte pakker eller arrangementer.

Du kan få besked som én af de første, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.  Her får du nyheder om spændende events og gode tilbud, der gør det ekstra attraktivt at tage en dag med fart på under træernes toppe.

Du kan også følge os på facebook, hvor vi ofte deler gode tilbud og tanker. Indimellem laver vi også en konkurrence eller to hvor du kan billetter eller adgang til arrangementer.

Årskort

Lige nu kan du få 20% rabat på årskort til 2018, hvis du taster koden “jul2017", når du køber. Tilbuddet gælder til og med 15. december 2017.

 
Dagsbilletter
Vi har også et andet kampagnetilbud: Hvis du køber en af de 50 første dagsbilletter til WOW-Park, får du en billet til en af FCMs hjemmekampe med oveni. (Gælder både grund- og slutspil). Værdien af FCM-billetten er 105 kr. pr. stk. Tilbuddet gælder indtil 10. december 2017, eller til de 50 FCM-billetter er væk. Vi sender billetten til dig efterfølgende.

Du kan bestille billetter online, og lige nu får du gode tilbud på både årskort og dagsbilletter.

Køb sæsonkort

Er du en af dem, der heller ikke kan få nok af WOW Parken?

Så bestil et sæsonkort og kom forbi til træklatring med frisk luft og sjove oplevelser hele sæsonen.

Køb dagsbillet

Skal du have en dag med klatreoplevelser, du aldrig glemmer?

Så bestil en dagsbillet til en forlystelsespark, der giver masser af fysisk aktivitet og uforglemmelige minder.

PS: Du kan støtte os meget ved LIKE & DELE, osv. … Med dem du kender og dem du ikke kender 🙂