Spænd pandelampen og prøv GIGANTEN, når mørket falder på
 

Få masser af sjove oplevelser i efterårsferien

NYHED - aftenåbent i Billund 3 dage i efterårsferien

Er du til (u)hygge, fuld gas og fri leg for hele familien i efterårsferien? Så besøg WOW PARK til HalloWOW i Skjern og Billund med masser af børneaktiviteter. Prøv vores mange aktiviteter for store og små legebørn.

Vi holder aftenåbent tirsdag, onsdag og torsdag i uge 42 i WOW PARK Billund kl. 17-20. Mens naturen ifører sig sine efterårsfarver, og kulden begynder at kildre, åbner vi for tre ekstraordinære aftner med sjov og spænding, når vi inviterer til (u)hygge i skovens mulm og mørke. GIGANTEN vil være åben, når mørket falder på. Spænd pandelampen og prøv kræfter med GIGANTEN – Skandinaviens højeste fritfalds-rutsjetårn. De modigste af jer kan prøve LYNET – parkens nye 20 m. fritfalds-rutsjebane eller en af de 2 andre seje rutsjebaner. I kan også hygge jer omkring bålet med snobrød, s´mores og popcorn. De andre aktiviteter i parken vil være lukket, når det bliver mørkt.

Det koster selvfølgelig ikke ekstra at blive til aftenåbent i WOW PARK Billund.

Madladen i  Billund åbner dørene med aftensmad til hele familien – vælg mellem mange forskellige lækkerier.

I både WOW PARK Skjern og WOW PARK Billund kan du selvfølgelig også opleve den specielle HalloWOW-stemning med efterårsaktiviteter hver dag i efterårsferien kl. 10-17. 

Læs mere om GIGANTEN

HalloWOW i begge parker
 

Kom helt til tops i efterårsferien

WOW PARK er fyldt med aktiviteter i efterårsferien, der udfordrer kroppen, fantasien og vovemodet. Tør du kravle helt til tops? Måske møder du nogle af vores (u)hyggelige edderkopper, som besøger begge parker i efterårsferien. Det er oplagt at besøge WOW PARK, hvis du mangler idéer til aktiviteter med børn på efterårsferie i Danmark, og det en af de seværdigheder i Jylland, du bare SKAL opleve. 
 

Du kan besøge os i både Skjern og Billund.

 

WOW PARK Skjern

WOW PARK Billund

 

Varme gløder i den vildeste skov
 

Hele familien omkring bålet

Oplev stemningen omkring bålet, når hele familien hygger sig med at tilberede snobrød, s´mores og popcorn. 

Måske har I ikke lige tiden til at vente på, at gløderne er klar? Vi har hjulpet jer og har gjort bålet klar, så I bare skal hygge jer sammen i efterårsferien.

Sjov for hele familien
 

Oplev den vildeste lege- og forlystelsespark i skoven! Besøg os i efterårsferien i Skjern og Billund

Er du og din familie klar til fuld gas, fri leg og hygge i skoven? I WOW PARK kan I løbe mellem trækronerne i  op til 14 meters højde, tumle i kæmpestore hoppenet, kravle i underjordiske huler og meget mere! Vi har aktiviteter til alle aldre og til hele dagen!

Køb dine billetter og årskort her.

 

PS. Husk at et årskort gælder 1 år frem.

Se alle årskortfordelene

HalloWOW i efterårsferien
 

Over 100 aktiviteter for hele familien!

Brug en hel dag sammen i skoven på efterårsferie med børn – her er sjov for alle aldre – i trækronerne, i skovbunden og under jorden! 

​Gå på opdagelse i WOW PARK Skjern

Gå på opdagelse i WOW PARK Billund


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

           

keyboard_arrow_up