For alle legebørn

Aktiviteter i Kristi Himmelfartsferien

Aktiviteter for børn i Kristi Himmelfartsferien. Sjove børneaktiviteter i WOW PARK

Oplevelser i Kristi Himmelfartsferien

WOW PARK er to lege- og forlystelsesparker i Jylland, som du ikke finder andre steder. Du møder masser af udfordringer for alle aldre. Besøg os i WOW PARK Skjern eller WOW PARK Billund.

Hvis du leder efter aktiviteter og oplevelser for børn og voksne Kristi Himmelfartsdag 2024 eller resten af Kristi Himmelfartsferien, så er et besøg i WOW PARK en af de forlystelser i Jylland, som er oplagt til en familietur og til en aktiv ferie med børn. Her oplever du hyggen i den vilde skov, og så kan du samtidig have det sjovt!

WOW PARK er fyldt med spændende børneaktiviteter.

 

Aktiv Kristi Himmelfartsferie

Du kan være aktiv sammen med andre og blive træt på den gode måde. Der er oplevelser højt oppe i træerne, på skovbunden og under jorden.

Vi er helt sikre på, at du får en sjov og hyggelig dag sammen med dem, du holder af. Du kan også møde de søde geder i WOW PARK. Vi elsker nemlig dyr, og derfor er du også meget velkommen til at tage din hund med i WOW PARK.

Læs mere om WOW PARK Billund 
Læs mere om WOW PARK Skjern

Køb billetter og årskort

Derfor skal du besøge WOW PARK i Kristi Himmelfartsferien

  • check Kreative aktiviteter for alle
  • check Du får en super sjov dag og bruger en masse sund energi
  • check Du bruger dig selv og din krop i den vestjyske natur
  • check Du kan få nye udfordringer og prøve dine grænser af
  • check Vær sammen med din familie
  • check Du kan slappe helt af i vores hyggelige park. Leg sammen med dine børn eller find et sted, hvor du kan nyde synet af dine børn, når de leger og har det sjovt

WOW PARK er MEGA sjovt. Jeg var der for første gang i dag og helt klart heller ik´ sidste gang!! Super fed oplevelse, så det kan godt anbefales.

Ida Heimann Larsen

Kristi Himmelfart

Hvad er Kristi Himmelfart?

For WOW PARK er Kristi Himmelfart og Kristi Himmelfartsferien nogle dage, hvor familien hygger sig sammen, både børn og voksne. Man laver forskellige aktiviteter i Kristi Himmelfartsferien. En sjov måde er være sammen på, kan være med en familietur til WOW PARK. Her kan hele familien have en forrygende dag både højt oppe i træerne, i skovbunden og under jorden! Afprøv jeres grænser under sikre forhold. Der er fri leg i begge parker. 

Aktiviteter i Kristi Himmelfartsferien

Sommeren står for døren, og det er tid til en dejlig tur i skoven med udendørs aktiviteter og gode børneaktiviteter. WOW PARK er et sted med frisk luft, højt til "loftet" og fuglefløjt fra oven. Glæd jer til en forrygende dag i WOW PARK med masser af sjove aktiviteter i Kristi Himmelfartsferien. Oplev det eventyrlige skovunivers med trætophytter, rutsjebaner, hængebroer, svævebaner, labyrinter, underjordiske huler og meget mere!

Du finder WOW PARK to steder i Jylland. Både i Billund og i Skjern, kun ca. 30 min. fra Søndervig. Vi glæder os til at se dig og din familie i Kristi Himmelfartsferien!

Besøgsguide

Tjek vores besøgsguide og få tips til at gøre din dag helt perfekt

Se guide

Aktiviteter for alle

Kravl op, sving dig og rutsje ned

Prøv dig selv af i den vilde skov. Her er alt lige fra Tarzanslynger og hængebroer i 14 meters højde til underjordiske huler og sjove svævebaner.
 

Gå på opdagelse i Billund 
Gå på opdagelse i Skjern

Find vej

WOW PARK Billund
Havremarken 15, 7190 Billund

Se rute- og parkeringsvejledning

WOW PARK Skjern
Løvstrupvej 1, 6900 Skjern

Se rute- og parkeringsvejledning

navigation-smartphone-finger

Åbningstider og events

WOW PARK Billund
Mandag - Søndag 10.00 - 17.00

Se åbnings- og eventkalender

WOW PARK Skjern
Mandag - Søndag 10.00 - 17.00

Se åbnings- og eventkalender

calendar-3

Billetpriser

WOW PARK Billund
Dagsbillet: Fra 249 DKK 

WOW PARK Skjern
Dagsbillet: Fra 229 DKK 

Årskort til begge parker: 479 DKK

ticket

Kom i flok

Tag bare hele familien, foreningen eller firmaet med

Store grupper (+20 pers) 
Firmaarrangementer
Foreninger 
​Skolebesøg

Besøg en forlystelsespark i Kristi Himmelfartsferien

Fridagene i Kristi Himmelfart er en super god lejlighed til at tage en tur med familie og venner. 

Hvis du holder Kristi Himmelfart tæt på Ringkøbing, Herning,  Holstebro eller Billund og Vejle, så gå ikke glip af et besøg i en af de to smukke parker. Hvis du er i sommerhus ved Vesterhavet, er WOW PARK også et oplagt sted at tilbringe nogle timer sammen med børn og børnebørn. Besøg os i WOW PARK Skjern eller WOW PARK Billund.

Der er kommet blade på træerne, og det er tid til en dejlig tur i skoven med udendørs aktiviteter. Tidligere var det en tradition at gå i skoven dagen før Kristi himmelfartsdag. Så skulle man samle bøgegrene. Grenene skulle både bruges til at pynte hjemmet, men også til at beskytte mod hekse. Vi har ingen hekse i WOW PARK, men en masse sjove aktiviteter for børn og voksne, som I kan glæde jer til, hvis I besøger WOW PARK i Kristi Himmelfartsferien.


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Billund     Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Skjern     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Billund     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Skjern

keyboard_arrow_up