Aktiviteter i pinse 2019 i Vestjylland

Aktiviteter i pinse 2019

Pinse 2019 står for døren, og du har sikkert fri sammen med resten af din familie. Det er sundt for alle at komme ud i naturen og opleve noget sammen, og det kan du gøre med spændende aktiviteter i pinsen i WOW-Park i Vestjylland.  Her finder du aktiviteter for alle mellem 2 og 102 år. Gå rundt i trætoppene, prøv de store net, kravl ned i Troldehulen og tag en tur på en af de sjove slynger, du finder rundt i parken.

Du kan også holde din pinsefrokost i WOW-Park, hvor du må medbringe maden eller købe f.eks. sandwiches og drikkevarer hos os.

I mange familier er det en tradition at mødes til pinsefrokoster eller at tage i sommerhus med venner og familie. Hvis du f.eks. er i sommerhus i nærheden af Vesterhavet, Ringkøbing, Holstebro eller Herning, er det oplagt at tage en tur til lege- og forlystelsesparken WOW-Park i en hyggelig vestjysk skov.

Køb billetter og årskort her. 

Mærk suset i pinseferien

WOW-Park er en lege- og forlystelsespark i Vestjylland. I parken får du helt unikke oplevelser, noget du bare ikke må gå glip af. Du finder masser af udfordringer for både børn og voksne. Voksne bliver også udfordret ved vores aktiviteter. Prøv at finde den rigtige vej gennem Skovlabyrinten, find balancen i de store net, (et af dem er “årets nyhed" og er højt oppe i træerne), mens du spiller bold med dine børn eller tag en tur i slyngerne, uden du “hopper af".

Du kan være aktiv sammen med andre og blive træt på den sunde måde. Der er oplevelser og højt oppe i træerne, på skovbunden og under jorden.

Vi er sikre på, at du får en fantastisk dag sammen med familie og dine venner. Vi elsker dyr, derfor må du meget gerne tage din hund med i WOW-Park.

Oplevelser for børn og voksne

Oplevelser i pinsen i WOW-Park
Tag med familien i en anderledes forlystelsespark, hvor du vil få mange grin

Køb dine billetter og årskort online.

Billetterne kan selvfølgelig også bruges på andre tidspunkter end lige i pinsen 2019.

ÅBNINGSTIDER

 

Mandag – søndag: 10.00 – 17.00

 

Se åbningstider i pinsen 2019

FIND OS

 

Løvstrupvej 1, 6900 Skjern

 

Klik for at se kort

Derfor skal du besøge WOW-Park i pinseferien

  • Super sjove aktiviteter for både børn og voksne
  • Du får en fantastisk dag og bruger en masse sund energi
  • Du bruger din krop i den vestjyske natur
  • Du kan få anderledes udfordringer og prøve nye grænser af
  • Vær sammen med din familie og venner
  • Du kan slappe i WOW-Park. Leg sammen med dine børn eller find et godt sted, hvor du kan nyde, når dine børn leger og har det sjovt

Event i pinsen: Find gennem Skovlabyrinten og vind lækker økologisk is

Lørdag, søndag og mandag kan du kl. 14 deltage i et spændende event i Skovlabyrinten. Vi trækker lod om 10 stk. lækre økologiske Skarø is (værdi: 25 kr. pr. stk). blandt dem, som finder vej gennem labyrinten på den planlagte tid og får stemplet alle “poster". Isene udleveres i vores Café Løvstrup, hvor du også kan købe sandwiches, cookies, økologisk saft og meget andet.

Turen i Skovlabyrinten er en sjov aktivitet for både børn og voksne. Vi mødes kl. 14 i gårdspladsen ved Café Løvstrup.

Skovlabyrinten kommer i øvrigt oprindelig fra Trines Labyrint og Minigolf i Thy. Lokale og arbejdsomme kræfter fra Skjern-området har opsat Skovlabyrinten i WOW-Park. Tusind tak for hjælpen!

Når du går rundt i parken, kan du også være heldig, at Trolden Max er kommet op af sin hule. Mød ham i parken og få hans autograf 🙂

Årets nyhed i WOW-Park er allerede blevet et hit

Aktiviteter i pinsen 2018 i WOW-Park
Kravl op i balancenettet højt oppe i træerne

Forårets gæster har taget rigtig godt i mod vores nye net højt oppe i træerne. Kravl op i nettet, prøv om du kan holde balancen og spil med boldene – hvis du altså tør! Der er lidt langt ned☺

Se da Trolden Max skulle prøve det nye net for første gang 🙂

Firmarrangement, skoleudflugt og tur med børnehaven i WOW-Park

Vær godt forberedt når du besøger WOW-Park i pinsen

Her kan du få svar på de mest almindelige spørgsmål, før du besøger parken.

WOW-Park er også et fantastisk sted, når I skal rystes bedre sammen i dit firma til et firmaarrangement. Hvis du sidder i forældrerådet og skal planlægge den næste skoleudflugt, er WOW-Park også en super mulighed. Hvis du leder efter en tur med børnehaven, er WOW-Park også et sted, du bør overveje.

Vi finder en løsning efter jeres behov.

Deltag i alle de spændende aktiviteter, som både kan styrke balancen og motorikken,  og det kan udfordre både børn og voksne på rigtig mange måder.

I WOW-Park bestemmer du helt selv, om du vil medbringe maden hjemme fra og tilberede den på vores bålgrill, eller du vil købe f.eks. sandwiches, snobrødsdej og popcorn i vores hyggelige café.

Snobrød og popcorn kan I selv tilberede på et af vores bål. Du kan også købe en lækker økologisk is og sunde drikkevarer.

Hold dig opdateret – Følg WOW-Park

Facebook

Instagram

Google plus

Tripadvisor