Børnefødselsdag
i WOW PARK
- fra kun 99 kr. pr. person

Hold fødselsdagen i WOW PARK Skjern eller Billund og få en forrygende oplevelse sammen

Sjov og aktiv fødselsdag med vennerne

BØRNEFØDSELSDAG I WOW PARK

Slip for besværet - hold børnefødselsdag i WOW PARK. I WOW PARK behøver du ikke at finde på en masse nye lege, men alle aktiviteterne er lige foran jer rundt i parken, og børnene kommer ikke til at kede sig.

I WOW PARK får børnene helt unikke oplevelser og aktiviteter, I får svært ved at finde andre steder. Der er masser af udfordringer, hvor børnene både kan træne deres balance, motorik og mod til at gå i højderne. I kan gå oppe i trætoppene, og I kan f.eks. prøve at finde den rigtige vej gennem labyrinten. 

Børnene kan blive træt på den gode måde med udendørs aktiviteter. Der er masser af oplevelser og sjove legeaktiviteter højt oppe i træerne, på skovbunden og under jorden. Børneaktiviteter, der skaber glæde.

Lad børnene få en forrygende dag sammen.

Vi tilbyder jer tre gode tilbud på at holde børnefødselsdag med klassekammerater eller venner i WOW PARK (i begge parker).

Bemærk: Alle tre tilbud skal bestilles min. 3 dage før I kommer. Min. antal: 10 personer. Max. 3 voksne til nedenstående priser. Valget mellem WOW Bombe eller kanalsnegl, skal foretages ved bestilling.

Gratis invitation

Hent din gratis fødselsdagsinvitation til WOW PARK

Mangler du en fødselsdagsinvitation, når I skal besøge WOW PARK?

Så download den helt gratis.

Vi ses til børnefødselsdag i WOW PARK


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Billund     Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Skjern     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Billund     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Skjern

keyboard_arrow_up