Det skal du være opmærksom på ift. COVID-19

Sådan håndterer vi COVID-19

Forholdsregler i WOW PARK ift. COVID-19

Sikkerheden er altid det vigtigste for både gæsterne og personalet i WOW PARK, og derfor har vi lavet en række nødvendige forholdsregler, som hjælper til at mindske smitterisikoen i parken. Ved fælles hjælp vil vi sørge for at minimere smitterisikoen i videst muligt omfang, så vi sammen kan nyde oplevelserne i WOW PARK.

Her kan du læse om de ting, du skal være opmærksom på. 

Hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på [email protected].

WOW PARK Billund - Se åbningstider 
WOW PARK Skjern - Se åbningstider

Myndighederne stiller krav om coronapas, når du skal besøge WOW PARK:

Ved et coronapas forstås dokumentation for:

  • Et negativt resultat af en COVID-19 test, der er højest 96 timer gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget for en PCR-test og 72 timer gammel for en antigentest.

    Med COVID-19 test forstås en test, der er foretaget som en PCR-test eller en antigentest (kviktest). Dokumentationen kan enten være elektronisk eller på papir

eller

  • Et positivt resultat af en COVID-19 test, der er mindst 14 dage og højst 12 måneder gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget

eller

  • Et påbegyndt vaccinationsforløb mod coronavirus/covid-19. Et vaccinationsforløb anses for påbegyndt mindst 14 dage efter den første dosis.

Medbring ID i form af pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentlig udstedt ID-kort.

Husk at oplade din telefon, når du skal vise dit coronapas. Tag gerne en printet version med,  så er du uafhængig af, om du kan være online. Der kan nemlig godt forekomme problemer med hjemmesiden www.sundhed.dk og appen MinSundhed.

Kravet om negativ COVID-19 test gælder ikke for følgende:

  • Børn under 16 år
  • Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test
  • Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test

Sundhedsstyrelsens anbefalinger er sammen med andre forholdsregler skiltet relevante steder i parken. Anbefalingerne findes også her.

Der er masser af plads i WOW PARK og dermed også god mulighed for at holde afstand.

Vi har lagt et reb ud med en afstandsmarkering ved vores aktiviteter, ved entréen og ved indgangen. Det skal hjælpe ivrige legebørn og voksne til at holde afstand i eventuelle køsituationer. Hvis der opstår kødannelse, opfordrer vi til, at man går videre til en anden aktivitet og vender tilbage senere.

Der vil være mulighed for afspritning af hænder ved vores aktiviteter og andre centrale steder i og uden for parken og naturligvis nem adgang til håndvask. 

Ved enkelte af parkens aktiviteter har vi vurderet, at der er behov for ensretning. Følg skiltningen ved aktiviteten.

Vi har sørger for afskærmning af købsstederne for at beskytte både vores medarbejdere og vores gæster.

Vi vil sørge for ekstra rengøring på toiletterne, i spisefaciliteterne og i de øvrige salgssteder, og der vil ligeledes blive desinficeret på dørhåndtag, greb og lignende overflader, hvor der er særligt behov. Det samme gælder aktiviteterne i parken.

Sørg gerne for at købe billetterne online, så behovet for manuelle transaktioner og dermed fysisk kontakt mindskes mest muligt. Billetter købt online er udstyret med en QR-kode, som giver direkte adgang til parken via adgangsmøllerne. På samme måde er et årskort også forsynet med en QR-kode.

 

Brug betalingskort i butikker og spisesteder, så vidt det er muligt.

Hold afstand, vis hensyn, undgå den fysiske kontakt og sørg for at give plads til hinanden.

Både indbyrdes mellem gæster og ift. vores personale.

Har du – eller en i din tætte omgangskreds – symptomer på COVID-19, så skal du ikke besøge parken. Læs om symptomerne på COVID-19 og myndighedernes generelle råd på området.

Vi vurderer, at kapaciteten i WOW PARK er passende i forhold til det antal gæster, som ønsker at besøge os. Hvis situationen ændrer sig, vil vi selvfølgelig tage de nødvendige foranstaltninger ift. at begrænse besøgstallet.

 


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

      

keyboard_arrow_up