Vi glæder os til at se jer i Skjern og Billund!
 

Ferie i Danmark med børn


Køb billetten her

Sjove aktiviteter i Danmark med børn
 

Hvor er det bedste sted i Danmark med børn?

Søger I attraktioner i Danmark for hele familien? En af de attraktioner i Danmark, som familier med børn skal opleve, er WOW PARK. Hvis I holder ferie i Danmark og søger attraktioner for børnefamilien, så prøv en af de to lege- og forlystelsesparker i Jylland. Nogle vil nok sige, det er et af de bedste steder til jer, der holder ferie i Danmark med børn.

Er du og din familie klar til fuld gas, fri leg og hygge i skoven? I WOW PARK kan I løbe mellem trækronerne i 10 meters højde, tumle i kæmpestore hoppenet, kravle i underjordiske huler og meget mere! Vi har aktiviteter til alle aldre og til hele dagen!

Køb dine billetter og årskort her.

Årskort

 

3 år og opefter

Med adgang til begge parker

Årskort gælder
i 1 år

Du kan købe årskortet online, eller når du kommer til parken.

 


Pris: 479 kr.

 

Køb årskort

Fantastisk aktivitetspark for børn i alle aldre

Skøn park med gode naturlige ikke-motordrevne aktiviteter for børn i alle aldre. Stort område med god plads, så det ikke føles overrendt eller larmende og meget Corona-venligt! 5 stjerner herfra, bestemt et sted vi gerne vil komme igen.

B. Hansen på Tripadvisor om WOWPARK Skjern

Tag en slapper i skovbunden

Afslapning, familiehygge og god tid


WOW PARK er ikke kun fuld fart over feltet. Her er der også tid til fordybelse og hygge. Når du har brændt al din energi af i trætoppene, kan du f.eks. bygge sjove figurer i Byg&Krea og købe lækker mad og drikke i parkerne. Du kan hilse på vores søde klappegeder. Du kan lave popcorn over bål og meget mere.

Fantastisk legepark for både store og små

Havde en super dag med masse af sjov for både store og små. Vi kom kl. 10.30 og kørte først da parken lukkede. Parken er fyldt med fede aktiviteter. Vi købte årskort, da vi helt sikkert kommer igen.

Rikke N. på Tripadvisor om WOW PARK Billund

Find vej

Sådan finder du vej og parkerer gratis lige ved parken.

Find vej til WOW PARK Skjern
Find vej til WOW PARK Billund

navigation-smartphone-finger

calendar-3


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Billund     Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Skjern     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Billund     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Skjern

keyboard_arrow_up