Firmatur 

Firmaevent i skoven

Book et firmaarrangement, en personaletur eller en firmafest og få en unik oplevelse med kollegerne i skøn natur og med friske rammer i WOW PARK. Der er mulighed for masser af lege teambuilding øvelser til jeres firmaevent. Vi sørger for et sjovt program, der udfordrer jer, ryster jer godt og grundigt sammen og finder de gode grin frem i jeres team, gerne med en instruktør.

Bestil et firmaevent

Pris på Eventpakker

Vi arrangerer sjove firmaevents og firmature i både WOW PARK Skjern og WOW PARK Billund.

WOW PARK SkjernWOW PARK Billund

Eventpakke 1: 550 DKK + moms


Eventpakke 1: 550 DKK + moms
 

Eventpakke 2: 720 DKK + moms

Eventpakke 2: 720 DKK + moms

Legeinstruktør gør turen endnu sjovere

I få en ekstra god oplevelse, hvis I vælger at have en legeinstruktør med rundt i nogle af parkens aktiviteter. Legeinstruktøren guider jer gennem aktiviteterne, laver nogle konkurrencer, hvor I indbyrdes prøver nogle grænser af og sørger for, at alle har det sjovt sammen. En tur med legeinstruktøren gør, at I vil opleve endnu mere teambuilding til gavn for gruppen.

Kontakt os og hør mere

Eventpakker

WOW PARK Skjern

Eventpakke 1:

 • check Fri adgang til hele parken.
 • check Legeinstruktør med sjove konkurrencer.

I kan frit benytte bålsteder til tilberedning af jeres medbragte mad. Lækker mad, drikkevarer, is og snacks kan købes i parken.

Pris pr. person: 550 kr. + moms

Min. 10 personer.

Eventpakke 2:

 • check Fri adgang til hele parken
 • check Legeteambuilding med instruktør. Legeteambuildingen kan f.eks. indeholde udfordringer og konkurrencer i Skovlabyrinten, Balancebanerne, Kæmpeslyngerne, De underjordiske Huler og meget mere. Varighed ca. 1,5 time.
 • check Lækker mad og drikke. Under legeteambuildingen får I 1 stk. vand. Senere en lækker grill- eller tapasmenu med en øl, vand, juice eller sodavand. Hvis I vælger grillmenuen, hygger I jer med selv at tilberede den sammen. Som afslutning en dessert med kaffe eller te.

Pris pr. person: 720 kr. + moms.

Min. 10 personer.

Eventpakker

WOW PARK Billund

Eventpakke 1:

 • check Fri adgang til hele parken.
 • check Legeinstruktør med sjove konkurrencer. 

I kan frit benytte bålsteder til tilberedning af jeres medbragte mad. Lækker mad, drikkevarer og snacks kan købes i Madladen, som er parkens spisested.

Pris pr. person: 550 kr. + moms.

Min. 10 personer.

Eventpakke 2:

 • check Fri adgang til hele parken
 • check Legeteambuilding med instruktør. Legeteambuildingen kan f.eks. indeholde udfordringer og konkurrencer i Kæmpelabyrinten, Balancebanerne, Kæmpeslyngerne, De underjordiske Huler og meget mere. Varighed ca. 1,5 time.
 • check Lækker mad og drikke.

Under legeteambuildingen får I 1 stk. vand. Senere kan I vælge mellem to forskellige menuer. (Samme menu for alle).

 • Skovmandsgryde. I kan vælge en skøn Skovmandsgryde fra Madladen. Skovmandsgryden er et super godt valg, når I skal vælge en nem og autentisk skovmad, der kan nydes både ude og inde. Skovmandsgryden består af nye kartofler, langtidsbraiseret oksekød og langtidsbraiseret kalkun med BBQ. Vi serverer altid en coleslaw og en let grøn salat til. Hertil en øl, sodavand eller en vand.

  eller
   
 • Beef Brisket Burger. I kan også vælge en Beef Brisket Burger. Her du I en lækker briocheburger med Beef Brisket, frisk tomat, syltede rødløg, mayo og salat. Som tilbehør får I stegte kartoflter. Hertil en øl, sodavand eller en vand.

Som afslutning på ovenstående menuer, får I dessertkage med kaffe eller te.

Pris pr. person: 720 kr. + moms.

Min. 10 personer.

Unikt program med sjove udfordringer

Få en en unik oplevelse med kollegerne i skøn natur og med friske rammer i WOW PARK. Der er mulighed for masser af lege teambuilding øvelser på jeres firmaevent. Vi sørger for et unikt program, der udfordrer jer og ryster jer godt sammen. En sjov oplevelse for hele jeres team.

Kontakt os om et firmaarrangement

Hvorfor tage på gruppetur i WOW PARK?

Vær aktive sammen på tværs af aldersgrupper (fra 2-102 år)

yoga-stretch

Få anderledes udfordringer og prøv nye grænser af sammen

volleyball-smash

Hyg jer sammen ved vores mange bål- og grillområder

barbecue-grill

Få frisk luft og brug en masse dejlig energi i naturen

trees

Lad os sørge for alt – så bliver dagen nem for mor og far

list-to-do

En fantastisk oplevelse! Super fin modtagelse - fantastisk guidet tur med Aage, med legeinstruktion og fortælling om den dybere mening med WOW PARK. Lækker mad og tid til fri leg. Kollegaerne er super godt tilfredse med dagen. 

Annette Ansberg, Birk TeQ A/S

Anderledes firmaarrangement

Om det skal være et arrangement om dagen, om aftenen eller weekenden, vælger I selv efter jeres behov. Et firmaevent i WOW PARK kan enten være "kun" for medarbejderne eller evt. for hele familien, I bestemmer selv!

Bestil et firmaevent i WOW PARK

Et firmarrangement fremmer det gode arbejdsmiljø

Det er vigtigt, at medarbejderne trives og er glade. De er nemlig din vigtigste ressource til at lykkes med din virksomhed. Det er vigtigt, at de fungerer så godt som muligt, også socialt. Det kan et firmaarrangement hjælpe med. Et godt arbejdsmiljø øger produktiviteten og giver gladere kunder.

Kontakt os for at høre mere

Kontakt os og få hele pakken

Både oplevelser, lækker mad, hygge og i WOW PARK Skjern mulighed for leje af lokaler til et fagligt oplæg. 

Tag fat i os på 
+45 33 32 20 00

Skriv til os: [email protected]


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

           

keyboard_arrow_up