Leg løs to steder

Få en sjov dag i både
WOW PARK Billund og LEGO® House

Aktiv familietid

Køb en kombibillet og få to fantastiske oplevelser

Kombiner aktiv tid med familien i den vildeste skov med kreativ byggehygge og køb en kombibillet til både WOW PARK og LEGO® House.

Vil du både hygge og være fysisk aktiv? 

En aktiv dag i WOW PARK

Giv den fuld gas med fri leg for hele familien i den vildeste lege- og forlystelsespark i skoven. Leg i trækronerne, i skovbunden og under jorden. For legebørn i alle aldre.

Vil du opleve lidt af det hele?

Gå en tur i trætoppene - de vilde eller de klodsede

Er du én af dem, der gerne vil have lidt af det hele? - Så kan du nu kombinere dit besøg i LEGO House med en tur i WOW Park - Billunds nye lege- og forlystelsespark i den vildeste skov. 

Kan du forestille dig noget, der er sjovere?

LEGO House - verdens bedste legeaftale

LEGO House er verdens bedste legeaftale for hele familien – voksne, indre legebørn og ægte børn. Her kan du slippe fantasien løs blandt millioner LEGO klodser. Byg dine egne kreationer og se dem komme til live. Kør om kap med din familie og se, hvilket LEGO køretøj der er hurtigst. Og spis i én af de LEGO inspirerede restauranter, når du bliver sulten.

LEGO House har seks Oplevelseszoner, et hyggeligt LEGO Square og lækre udendørs legepladser. Start verdens bedste legeaftale ved Tree of Creativity. Det er 15,68 meter højt! Og gå så videre til Masterpiece Gallery og se nogle af de mest crazy LEGO mesterværker, inden du fortsætter ind i Oplevelseszonerne.

Læs mere

 


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

      

keyboard_arrow_up