Job i WOW PARK Billund i sæson 2023

Skal WOW PARK Billund være din næste arbejdsplads?

Lidt om jobbet som sæsonmedarbejder

En sæsonmedarbejder i WOW PARK Billund sørger for, at parken kører, og at gæsterne har de bedste betingelser for at få en sjov og aktiv dag, hvor de sammen skaber uforglemmelige minder i den vildeste skov.

Der vil være rig mulighed for variation, for sæsonmedarbejdere i Billund varetager mange forskellige opgaver.

Det er opgaver som at:

 • Sælge billetter og årskort
 • Tilberede og sælge mad
 • Sælge is og merchandise
 • Legeinstruktør for vores gæster/til events
 • Holde parken ren og ryddelig
 • Lege med børn og barnlige sjæle
 • Fodre geder
 • Tænde bål
 • Holde opsyn med gæsterne rundt i hele parken
 • og mange andre opgaver

Hvad er WOW PARK Billund?

Velkommen i WOW PARK – en lege- og forlystelsespark i skovens vilde natur. I den kæmpestore skov er der seje udfordringer, sjove oplevelser og hygge for hele familien. Her kan man boltre sig sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden og med vandleg i sikre og smukke rammer.

Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt – på et areal svarende til mere end 40 fodboldbaner.

 • Trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i 14 meters højde!
 • Giga-net i træerne, sjove svævebaner og vilde Kæmpeslynger
 • Underjordiske huler og kæmpe labyrinter
 • Vandets Verden
 • Challenges, konkurrencer og spil
 • Søde klappegeder
 • Håndværk og krea-workshops
 • Lækkert spisested i skoven, picnic, grill og bålhygge

Mange forskellige arbejdsopgaver i WOW PARK Billund

Søg job i billetlugen i WOW PARK Billund

Billetlugen

Kan du smile gennem billetlugen, og har du et administrativt gen, så er et job i billetlugen noget for dig. Her møder du en masse gæster, som er på vej ind i WOW PARK. Vi har besøg af både danske og udenlandske gæster, så hvis du er glad for sprog, er det en fordel, når du har vagt i billetlugen. Inden gæsterne forlader parken, tilbyder vi dem at opgradere deres billet til et årskort, så de får endnu flere gode oplevelser.  

Få et spændende job i shoppen i WOW PARK Billund

Shoppen

Shoppen er fyldt med lækker merchandise, som du er med til at sælge til parkens gæster. Dine daglige opgaver består bl.a. i at fylde varer på hylderne og trimme butikken, så den altid er indbydende og salgsklar. 

Kan du give fantastisk gæsteservice og snakke med børnene om deres køb, er shoppen det rigtige sted for dig.

 

Job i Madladen i WOW PARK BIllund. Noget for dig?

Madladen

Gæsterne bliver sultne, når de er meget aktive rundt i parkens mange aktiviteter. Her kan gæsterne besøge vores spisested Madladen, hvor de både kan få sulten og tørsten stillet. Der er både brug for dig, der i samarbejde med dine kollegaer kan give den gas i køkkenet og tilberede maden, og dig, der effektivt og med højt humør kan tage imod gæsternes bestillinger. Vi har en række forskellige menuer, som gæsterne kan vælge imellem. Vi serverer bl.a. burgere, pizzafoldies, salater og forskellige drikkevarer. 

Hygiejne i et køkken er super vigtigt, så kender du lidt til rengøring, er det en fordel, ellers lærer vi dig det. 

Søg job i WOW PARK Billund og sælg is til gæsterne

Isbutikken

Isbutikken er et sted, som gæsterne gerne besøger, for selvfølgelig skal alle, store som små, have en is, når de besøger en forlystelsespark. Vi har et stort udvalg af is, og kan du trylle de lækreste is frem med et smil på læben, vil det være et oplagt sted for dig at arbejde.

 

Prøv et job i parken i WOW PARK Billund

Parken

Har du vagter ude i parken, er der mange forskellige arbejdsopgaver. Du skal bl.a. sikkerhedstjekke alle aktiviteter, løse en masse praktiske opgaver og sikre dig, at alle vores gæster får en fantastisk dag i skoven. Vi går meget op i gæsteservice og møder derfor altid gæsterne med et smil på læben og en sjov kommentar. Med vagter i parken har du rig mulighed for at lege med børnene, som vil synes, det er helt fantastisk, når en WOW PARK-medarbejder prøver aktiviteterne sammen med dem. 

Derfor skal du søge job i WOW PARK Billund

 • checkDer er rig mulighed for at få indflydelse på din hverdag
 • checkVi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø og arrangerer løbende sociale arrangementer
 • checkJobbet er varieret, da sæsonmedarbejdere både sælger billetter, tilbereder lækkert mad, laver aktiviteter med gæsterne, fodrer vores geder, er med til at afholde events og meget mere.
 • checkVi lukker som udgangspunkt altid parken kl. 17.00, så det betyder at man oftest er hjemme sidst på eftermiddagen/først på aftenen.
 • checkWOW PARK Billund har en meget flad organisation, hvilket vil sige, at ledelsen såvel som ejerne vil have deres daglige gang i parken. Og man kan altid hive fat i dem med hvad end, man har på hjertet.

Hvordan er det at arbejde i WOW PARK?

Det siger medarbejderne

Tobias
 

Tobias er 18 år gammel og har primært arbejdet i Madladen i sæson 2022, hvor han lavede mad til gæsterne. Tobias er super dygtig i køkkenet, og kan mixe de lækreste salater og burgere sammen på ingen tid. Han er også oplært i parken, hvor han sammen med kollegaerne kvalitetstjekker aktiviteterne og holder alt pænt og rent.

Tobias går på Grindsted Gymnasium, hvor han studerer EUX – Business på 2. år.

Tobias siger om jobbet: "I WOW PARK får du mange søde og skønne kollegaer, som er utrolig nemme at komme ind på. Hvis du ønsker et job, hvor du er glad, når du møder på arbejde, skal du blive kollega med os".

Line
 

"Mega fedt at man kan starte med at være aktiv fra morgenen af og være ude i naturen, hvor man går mange skridt". Sådan svarer Line, når man spørger hende om, hvad det fedeste er ved at arbejde i WOW PARK.

Sæson 2022 var Lines første år i parken, efter hun har gået på HHX og været et år i militæret. Nu er hun i gang med et sabbatår.

Line er vant til at klare mange forskellige opgaver i WOW PARK. Som sæsonmedarbejder kontrollerer hun aktiviteterne i parken, før gæsterne kommer, fodrer geder, tænder bål, tømmer skraldespande, tjekker at der er luft i alle boldene, går rundt blandt gæsterne i parken og mange andre ting.

"Det er meget mig at gå udenfor, også når man i forvejen har et job, hvor man er meget inde. Det er fedt med mange forskellige arbejdsopgaver udenfor, hvor jeg har kontakt med dyr og mennesker og det at få rørt sig", fortæller Line.

Gurli

Gurli har i den seneste sæson været ansat i Madladen i WOW PARK Billund, hvor hun både har gjort rent, lavet mad og ekspederet gæster. Gurli er 64 år og seniorpensionist, og det er første sæson, hun har været en del af WOW PARK teamet. 

Det Gurli synes er allersjovest i WOW PARK er at stå ved kassen og tale både engelsk og tysk. Samtidig synes hun også, at det er super spændende at arbejde sammen med alle de unge mennesker og høre om deres liv.

Oliver

Oliver er 17 år og læser på EUX til mekaniker.

Ved siden af sit studie har Oliver arbejdet i WOW PARK, hvor han primært har haft vagter i parken og i vores spisested ’Madladen’. Oliver er vild med at være udenfor i naturen, kan rigtig godt lide det fysiske arbejde i parken, og er særligt glad for det teamwork, der er iblandt hans kollegaer.

’Jeg kan godt lide at se, når børnene har det sjovt i parken, og at jeg også må lege med børnene i arbejdstiden, gør det fedt at gå på arbejde’.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de vigtigste jobspørgsmål

Find svar på dine spørgsmål om jobbet

Her får du svar på de vigtigste spørgsmål.

Hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på [email protected]

I WOW PARK kan vi bruge medarbejdere i alle aldre, altså både under og over 18 år, du skal dog gerne have afsluttet 9 klasse. Vi er også meget glade for seniorer, som måske allerede har trukket sig fra arbejdsmarkedet, men som ønsker at vende tilbage til et mindre timetal.

 

Afhængigt af om du går i skole eller kan arbejde på hverdage, laves der en vagtplan til dig ud fra, hvad du ellers laver. Går du i skole, vil du typisk arbejde i hver anden weekend, på nogle af helligdagene og deltid i sommerferieperioden. Går du ikke længere i skole, vil vi tilbyde dig en deltidsstilling med vagter i hverdagene samt hver anden weekend.

I WOW PARK følger sæsonmedarbejderne OPO overenskomsten, hvor timelønnen varierer fra år til år. Der skelnes imellem, om du er over eller under 18 år.

WOW PARK ligger i udkanten af Billund by (ca. 2 km fra bymidten). Busserne kører fra de omkringliggende byer til bymidten i Billund, og parken kan derfra nås på gåben.

Vi gør rigtig meget ud af at oplære og træne alle medarbejdere, og derfor vil du som ny medarbejder komme på kurser inden din opstart, hvor vi vil forventningsafstemme omkring jobbet, så du føler dig godt rustet. På din første arbejdsdag vil du ligeledes blive sidemandsoplært af en erfaren kollega, så du får styr på alt det praktiske ifm. jobbet. Vi vil gøre ALT for, at du føler dig godt oplært, og er altid lydhør overfor inputs og gode ideer til forbedringer.

 

Man kan godt få ferie i sommerferieperioden, når man arbejder i WOW PARK. Deadline for hvornår vi skal kende perioden, varierer fra år til år, som du vil få nærmere kendskab til, når du ansættes.

 

 

Sådan søger du

Har dette fanget din interesse, så send os din ansøgning på [email protected] markeret ”Sæsonmedarbejder Billund” i emnefeltet. Mailen skal indeholde dit navn, din adresse, din alder og dit telefonnummer.

Hos WOW PARK Billund vil vi gerne se, hvem du er

Derfor vil vi opfordre til, at du laver ansøgningen som en video. I videoen skal du fortælle ganske kort om dig selv (hvad du laver i din hverdag, hvor du bor, og hvor gammel du er). Det er også vigtigt, at du fortæller os, hvorfor du gerne vil være sæsonmedarbejder i WOW PARK Billund, og hvad du kan bidrage med i parken. Videoen skal max. vare 3 minutter.

Har du ikke lyst til at lave en video, så er du velkommen til at svare på det samme på skrift. Her må det max. fylde en A4-side.

Er du i tvivl om, hvordan du kan lave en video som ansøgning, så se det her:

 • Login på Youtube
 • Gå op øverst til højre og tryk på ”opret en video eller indlæg” symboliseret af et videokamera.
 • Tryk på ”upload video”
 • Tryk på ”vælg fil” – vælg den fil, du har gemt.
 • Titel: parkguide Billund
 • Sæt kryds i ”ikke lavet til børn”
 • Tryk på ”offentliggør nu”, så der folder sig valgmuligheder ud.
 • Vælg ”skjult”, så kun dem med linket har adgang til at se videoen.
 • Tryk ”udfør”, kopier linket og send os din ansøgning til [email protected]

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Park Manager, Karina Hansen på [email protected]

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Hvis du er interesseret i et job i WOW PARK Skjern, kan du se mere her.


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

           

keyboard_arrow_up