Principper

8 principper, der holder os på sporet

Mindre CO2. Mere hjerte

Vi skruer ned for CO2 og op for sundhed og kreativitet. I WOW PARK er det hjertet, kroppen og fantasien, der driver legen. Ikke strøm- eller dieseldrevne motorer. 

weather-cloud

Sunde valg på madfronten

Vi vil ikke være den løftede pegefinger. For vi tror på, at I træffer de valg, der er rigtige for jer. Derfor giver vi altid mulighed for, at I kan vælge både det sunde og det søde.

weather-cloud

Naturen var her først

Derfor vil vi behandle planter og dyr med respekt. Eksempelvis er legeaktiviteterne nænsomt monteret omkring træernes stammer. Og i den fredede sø og i den beskyttede blomstereng lever salamandere, haletudser og sommerfugle trygt og godt. 

weather-cloud

Legen er målet. I sig selv 

Legen er målet og den er værdifuld i sig selv. Samtidig er legen en fantastisk kilde til læring. Vi vil fremme kreativitet, nysgerrighed, fællesskab, nærvær og fysisk aktivitet gennem leg i naturen. De egenskaber skal vi nemlig bruge hele livet.

 

weather-cloud

Naturen er det mest fantastiske sted at lege, være og lære. Vores drøm er, at alle børn opdager det.

Aage Hindhede
Medstifter i WOW PARK

Fremtidens ambassadører

Vi vil være den sjove og nemme vej til kontakt til naturen – for alle generationer. Vi tror nemlig på, at jo mere vi opholder os i naturen, jo mere passer vi på den. Også når vi kommer hjem.

 

weather-cloud

Et mindre klimaaftryk 

Vi træffer bevidste valg for at minimere vores aftryk på klimaet. Ambitionen er, at parken skal binde mere CO2, end den udleder. Emballageforbruget er et vigtigt fokus – eksempelvis er vores kopper og æsker bionedbrydelige, og skålene produceret af 100% biologisk materiale.

 

weather-cloud

Fra skærmtid til familietid 

I WOW PARK kan I erstatte skærmtid med familietid. Vi vil give jer sjove oplevelser sammen, der vækker sanserne, fantasien og nærværet. Her kan I studere en bille i skovbunden og slappe af under åben himmel. Og I er hverken afhængige af gps, apps eller pausefisk. 

weather-cloud

Gør det nemt for mor og far

Vi kender børnefamiliers virkelighed. For vi er det selv. Intentioner om skovtur, familiemotion, bålmad og byggelegeplads overhales af hverdagstravlhed. I WOW PARK skal det være nemt, at gøre alt det sjove sammen.   

weather-cloud

WOW PARK skal være et åndehul. Et sted, hvor alle generationer kan lege sammen i skoven. 

Jacob Hindhede
Medstifter i WOW PARK


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Billund     Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Skjern     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Billund     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Skjern

keyboard_arrow_up