Besøgsguide

Sådan bliver din dag i parken helt perfekt

Kom glad i al slags vejr

Frygt ikke for vejret. I skovens læ og skygge er regn, blæst og kraftig solskin en helt anderledes positiv oplevelse. Men vi garanterer ikke for vandpytter og hoppeglade børn. Så husk gummistøvler eller evt. ekstra sko.

weather-cloud

Klædt på til at kravle og klatre

Vi har ingen dresscode. Til gengæld anbefaler vi tøj og sko, du kan bevæge dig i. Lange bukser kan være en fordel, når du kravler rundt i nettene i træerne. Og regntøj kan være rart, når vejrguderne dikterer vådt vejr.

shirt-plain

Vovsen er også velkommen

Familiens bedste ven er naturligvis mere end velkommen i parken. Så tag bare den firbenede med – men husk en hundesnor. Og glem heller ikke poser til hundens efterladenskaber.

dog-leash

Nem og gratis parkering

Kør lige til parken og parker bilen tæt på indgangen – helt gratis, hele dagen. Hvis du ikke vil bære rundt på dine pakkenelliker, kan de altid efterlades i bilen og hentes, når du får brug for dem.

discount-parking-2

Picnic eller spisested i skoven?

Pak picnickurven hjemmefra og tag et tæppe med. Tilbered selv medbragt mad i vores hyggelige bålområder. Køb sundt og lækkert mad og drikke i parken. Eller forkæl smagsløgene i vores spisested. Klik dig ind og se dine muligheder i vores to parker.

WOW PARK Billund
WOW PARK Skjern

Afsæt bare hele dagen

Du kan roligt planlægge en dagstur. Der er masser af aktiviteter for alle aldre til en hel dag. Du er garanteret mange timers leg og sjove udfordringer. Men der er også god plads til at nyde den smukke natur eller hænge ud i de hyggelige bålområder. 

calendar-check

Lad trækvognen tage læsset

Madkurv, skiftetøj og brugte børneben. Der er nok at bruge sine kræfter på i WOW PARK, så det kan være en god ide at tage en trækvogn med hjemmefra. Du kan også leje en trækvogn i WOW PARK Billund. Der er dog et begrænset antal til rådighed. Det er sjovere at bruge energien på de seje aktiviteter frem for at slæbe rundt på alt dit habengut.

products-shopping-bags

Aktiviteterne er gratis, når entréen er betalt

Tag picnickurven med og få en hel dags forlystelser til fornuftige penge. Mange familier har årskort og bruger parken som fast udflugtssted mange gange på en sæson

cash-payment-person

Handicappolitik

Ønsker du at have en ledsager med, kan du mod forevisning af et gyldigt ledsagerkort kvit og frit tage en ledsager med i WOW PARK. Parkerne er for kørestolsbrugere, hvor du nemmest kommer omkring på de store veje i kørestol. Der er naturligvis også handicaptoiletter i de to parker.

disability-wheelchair

Godt at vide inden dit besøg

Billetter

Køb billet online i vores webshop eller ved indgangen

Børn under 16

Børn under 16 år må ikke komme ind i eller forlade parken uden en voksen

Aldersgrænse

Der er ingen aldersgrænse for at besøge WOW PARK. Vi siger, at parken er for alle legebørn i alderen 2 - 102 år.

Overdækket område

Der er et overdækket område i parken, hvis du skulle få brug for ly eller læ.

For større grupper (+20)

Familiefødselsdag, fætter-kusinefest eller det årlige vennetræf. I WOW PARK sørger vi for, at I får en aktiv og sjov dag sammen

Se hvad vi tilbyder grupper


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Billund     Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Skjern     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Billund     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Skjern

keyboard_arrow_up