Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de vigtigste spørgsmål

Planlæg turen før du ankommer til WOW PARK

Her får du svar på de vigtigste spørgsmål.

Hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på [email protected].

WOW PARK Billund - Se åbningstider og eventkalender 
WOW PARK Skjern - Se åbningstider og eventkalender

Køb billetter og årskort

Ja! WOW PARK er for alle legebørn i alderen 2 – 102 år. Hvis du fortsat  er i tvivl, så tag et kig på vores anmeldelser på Facebook, Tripadvisor eller Google+, hvor masser voksne legeglade bekræfter parkens alsidighed på tværs af alder.

Ja, rigtig gerne! Hunde er naturligvis velkommen. Vi elsker familiens bedste ven. Husk at medbringe hundesnor og høm-høm poser, hvis den bliver trængende.

I WOW PARK Skjern slår hovedparten slår sig løs i parken i 4-5 timer, mens andre bliver i hele åbningstiden fra 10.00 til 17.00. I WOW PARK Billund kan man nemt bruge en hel dag i parken.

 

Ja. Kommer I min. 20 personer, får I rabat. Skriv til [email protected] og aftal tidspunkt forud, så I opnår jeres rabat. Se mere her

Ikke i skuldersæsonerne, men i højsæsonen holder vi aftenåbent på udvalgte datoer i WOW PARK Billund. .

Se vores åbningstider:

Billund

Skjern

Grupper kan dog også – ved at betale en merpris – få lov at blive i parken om aftenen.

Ja. WOW PARK arrangerer og afvikler individuelle summercamps for større grupper. Er du interesseret? Kontakt os på [email protected].

 

Ja, det kan man godt i WOW PARK Skjern. Man kan leje hovedbygningen, hvor der er plads til 60 personer. Læs mere her

Ja. Skriv blot til [email protected] – så finder vi det perfekte tidspunkt.

Læs historien om WOW PARK

 

Ja. De mange træer i skoven dækker, så man mærker væsentlig mindre til regnen. 

Har man stadig lyst til overdækning, rummer vores hyggelige stald i WOW PARK Skjern ca. 250 gæster, ligesom skoven også har et overdækket område. I WOW PARK Billund har vi spisestedet Madladen med plads til 140 gæster og Skovhuset med plads til 150 personer. I Skovhuset kan man f.eks. også spise sin medbragte madpakke.

Ja. I er velkomne til at medbringe jeres egen mad i parken.

I WOW PARK er vi vilde med bål og derfor er du selvfølgelig også velkommen til at grille over bål på de justerbare riste. Der vil også være popcornnet til rådighed.  

Rengør venligst brugt udstyr. 

Skal du bruge en af vores grill, vil der være tale om venlig selvbetjening. Du skal selv medbringe grillkul og optændingsblokke, eller du kan købe det i parken.

Du må ikke medbringe din egen grill i WOW PARK.

Har du spørgsmål eller problemer, er du selvfølgelig velkommen til at henvende dig til personalet.

Ja. Der bliver tændt op i bålet hver morgen, og der er altid brænde til rådighed. Vi hjælper hinanden med at holde bålet i gang. 

Hvis I er en større gruppe, så send os gerne en mail på [email protected] eller ring til os på 333 222 000, så undersøger vi mulighederne.

Vi har også masser af fælles borde og bænke – både inde- og udendørs.

Vi har plads til alle.

I både WOW PARK Skjern og WOW PARK Billund er der fri adgang til mikroovn.

Hvis man lejer hovedbygningen i WOW PARK Skjern, har man også et stort køkken. Den hyggelige café i stalden med plads til op til 130 personer, kan også lejes til særlige arrangementer. Skriv og hør nærmere på [email protected].

Læs mere om leje af hovedbygningen i WOW PARK Skjern.

WOW PARK Skjern: WOW PARK er indhegnet og aktiviteterne er fordelt ud over ca. 4 hektar skov og parkhave (5-6 store fodboldbaner). I højsæsonen har parken dagligt besøg af 300 til 1000 gæster. Den gamle gård – hvor der tidligere har været børnehjem, danner ramme for entré, café, indendørs fælleslokaler og toiletter. Festlokaler og industrikøkken finder man i hovedbygningen, som man kan leje til private arrangementer og møder.

WOW PARK Billund: Parkens størrelse er på ca. 40 fodboldbaner og i alt 28 hektar. Hele arealet er selvfølgelig indhegnet. Alle bygningerne er helt nye. Bl.a. "Madladen" med plads til ca. 140 spisende gæster.

Ja, helt sikkert. Der har været mange kørestole og trehjulede el-scootere ude i parken siden åbningen af WOW PARK. Man skal som kørestolsbruger være opmærksom på, at der ikke er fliser og asfalt her. Her er køreunderlaget grus, græs, flis/faste jordstier, da det jo er en natur-/skovpark.

Vi har også en indgang, hvor kørestolsbrugere kan komme ind. Spørg ved ankomst, så vil vi guide jer til det rigtige sted.

Vi har handicaptoiletter i begge parker.

I WOW PARK Billunds spisested ”Madladen”, kan du købe menuer med burgere, pizza foldies, spændende salater og andre lækre ting. 

I WOW PARK Skjern tilbyder vi bl.a. pizza foldies i forskellige varianter.

I både WOW PARK Billund og WOW PARK Skjern kan du også købe forskellige varianter af is og andre lækkerier til den søde tand og et bredt udvalg af drikkevarer.

I begge parker kan du også købe snobrødsdej, popcorn og s´mores, du selv hygger dig med at poppe ved et af vores bålsteder. Ønsker du at bage pandekager, skal du selv have dejen med.

Læs om:

Mad og drikke i Billund

Mad og drikke i Skjern

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om, hvad vi tilbyder.

Hvis du har et handicap og har brug for at få en ledsager med i WOW PARK, er det selvfølgelig muligt. Du kan få én ledsager med ind i WOW PARK gratis. Husk lige at medbringe ledsagerkortet.

 

Ja, børn under 16 år må ikke komme ind i parken uden ledsagelse af en voksen.

Du kan både købe din billet i vores webshop, men du kan også købe den ved indgangen, når du ankommer til parken.

Vægtbegrænsningen ved de enkelte aktiviteter fremgår af skiltene i parken. Her kan du se, hvor mange der max. må være i hver aktivitet.

 

Her kan du læse mere om vores forholdsregler ift.COVID-19.

Det er WOW PARK tilladt at ryge på udvalgte steder. Kig efter rygemærket på vores oversigtskort, eller spørg personalet om vej.

Større grupper er velkomne til at tage kontakt for at høre om mulighederne.

Ja, hvis du bruger det i arbejdsmæssig sammenhæng. Kontakt os i forvejen, så lægger vi billetterne frem.

Du kan bruge VISA kort, VISA/Dankort, Mastercard og Maestro Card som betalingsmiddel i både WOW PARK Skjern og WOW PARK Billund.

Du  kan bruge MobilePay i WOW PARK Skjern og på vores webshop, ikke i WOW PARK Billund.

For os er det vigtigt, at alle vores gæster har en god oplevelse, når de besøger vores parker. Vi har i WOW PARK tilsluttet os Solsikkeprogrammet sammen med de andre attraktioner i Børnenes Hovedstad. Det betyder, at gæster med usynlige handicap som f.eks. autisme, alzheimers, hjerneskade, ADHD, angst, PTSD mv. kan bære Solsikkesnoren i WOW PARK.

Solsikkesnoren signalerer til vores personale (og gæster), at der er en person foran dem, som kan have brug for ekstra tid, hensyn, tålmodighed eller hjælp. Vi træner medarbejderne i at vide, hvad et usynligt handicap er, hvad Solsikkesnoren betyder, og hvordan man bedst møder en person, der har valgt at bære Solsikkesnoren, så vedkommende også får en god oplevelse i WOW PARK.

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

Det er helt frivilligt, om en gæst med et usynligt handicap eller en diagnose vil bære Solsikkesnoren.

Solsikkesnoren fås ved henvendelse til personalet ved indgangen til begge parker.


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Billund     Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Skjern     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Billund     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Skjern

keyboard_arrow_up