Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de vigtigste spørgsmål

Planlæg turen før du ankommer til WOW PARK

Her får du svar på de vigtigste spørgsmål.

Her finder du info om COVID-19.

Hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på [email protected]

WOW PARK Billund - Se åbningstider og eventkalender 
WOW PARK Skjern - Se åbningstider og eventkalender

Køb billetter og årskort

Ja! WOW PARK er for alle legebørn i alderen 2 – 102 år. Hvis du fortsat  er i tvivl, så tag et kig på vores anmeldelser på Facebook, Tripadvisor eller Google+, hvor masser voksne legeglade bekræfter parkens alsidighed på tværs af alder.

Ja, rigtig gerne! Hunde er naturligvis velkommen. Vi elsker familiens bedste ven. Husk at medbringe hundesnor og høm-høm poser, hvis den bliver trængende.

I WOW PARK Skjern slår hovedparten slår sig løs i parken i 4-5 timer, mens andre bliver i hele åbningstiden fra 10.00 til 17.00. I WOW PARK Billund kan man nemt bruge en del dag i parken.

 

Ja. Kommer I min. 20 personer, får I rabat. Skriv til [email protected] og aftal tidspunkt forud, så I opnår jeres rabat.

Nej, ikke som udgangspunkt. Der vil dog muligvis være nogle enkelte aftner i højsæsonen, hvor vi laver nogle aften-events.Grupper kan dog også – ved at betale en merpris – få lov at blive i parken om aftenen.

Ja – det er muligt at overnatte i WOW PARK Skjern for større grupper. Vi har der et kæmpeshelter med plads til 25 børn og 20 voksne. Der er sovemulighed for endnu større grupper i andre lokaler. Kontakt os på [email protected] Der er ikke mulighed for overnatning i WOW PARK Billund.

Ja. WOW PARK arrangerer og afvikler individuelle summercamps for større grupper. Er du interesseret? Kontakt os på [email protected]

 

Ja, det kan man godt i WOW PARK Skjern. Man kan leje hovedbygningen, hvor der er plads til 100 personer.

Ja. Skriv blot til [email protected] – så finder vi det perfekte tidspunkt.

 

Ja. De mange træer i skoven dækker, så man mærker væsentlig mindre til regnen. 

Har man stadig lyst til overdækning, rummer vores hyggelige stald i WOW PARK Skjern ca. 250 gæster, ligesom skoven også har et overdækket område. I WOW PARK Billund har vi en restaurant med plads til 140 gæster og et bålhus med plads til 150 personer.

Større grupper er velkomne til at tage kontakt for at høre om mulighederne.

Ja. I er velkomne til at medbringe jeres egen mad i parken.

Både ja og nej. I WOW PARK har vi både bål-grillriste og store bålfade-grill til madlavning. Skal du bruge en af vores grill, er det som udgangspunkt selvbetjening. Skal du stege en masse kød, skal I selv putte ekstra brænde på og vurdere, hvornår gløderne er klar. Har du spørgsmål eller problemer, skal du endelig henvende dig til personalet. Så vil de meget gerne hjælpe dig.

(I sæson 2020 giver vi på nuværende tidspunkt ikke adgang til lån af grill pga. COVID-19 situationen).

Vi stiller grill til rådighed, og der vil også være net til popcorn. Vi har også nogle pander, men hvis du vil være sikker, skal du selv tage nogle med. 

Rengør venligst brugt udstyr. Du må gerne medbringe dit eget.

(I sæson 2020 giver vi på nuværende tidspunkt ikke adgang til lån af grill pga. COVID-19 situationen).

Ja. Der bliver tændt op i bålet hver morgen, og der er altid brænde til rådighed. Bare fyld på, hvis I synes, der mangler.

Nej. Vi har dog masser af fælles borde og bænke – både inde- og udendørs.

Vi har plads til alle.

I både WOW PARK Skjern og WOW PARK Billund er der fri adgang til stålbord med håndvask og mikroovn.

Hvis man lejer hovedbygningen, har man også et stort køkken. Den hyggelige café i stalden med plads til op til 130 personer, kan også lejes til særlige arrangementer. Skriv og hør nærmere på [email protected]

WOW PARK Skjern: WOW PARK er indhegnet og aktiviteterne er fordelt ud over ca. 4 hektar skov og parkhave (5-6 store fodboldbaner). I højsæsonen har parken dagligt besøg af 300 til 1000 gæster. Den gamle gård – hvor der tidligere har været børnehjem, danner ramme for entré, café, indendørs fælleslokaler og toiletter. Festlokaler og industrikøkken finder man i hovedbygningen, som man kan leje til private arrangementer og møder.

WOW PARK Billund: Parkens størrelse er på ca. 40 fodboldbaner og i alt 28 hektar. Hele arealet er selvfølgelig indhegnet. Alle bygningerne er helt nye. Bl.a. "Madladen" med plads til ca. 140 spisende gæster.

Ja, helt sikkert. Der har været mange kørestole og trehjulede el-scootere ude i parken siden åbningen af WOW PARK. Man skal som kørestolsbruger være opmærksom på, at der ikke er fliser og asfalt her. Her er køreunderlaget grus, græs, flis/faste jordstier, da det jo er en natur-/skovpark.

Vi har også en indgang, hvor kørestolsbrugere kan komme ind. Spørg ved ankomst, så vil vi guide jer til det rigtige sted.

Vi har handicaptoilet med støtter i begge sider. De går begge ned til gulvet. Dørbredden til toilettet er 116 cm. (WOW PARK Skjern).

I WOW PARK Billunds restaurant ”Madladen”, kan du købe burgere, pizzafoldies, kartofler og spændende salater. Du kan også få øl, læskedrikke, økologisk saft, te og kaffe. På menuer er også gammeldags is, soft ice og andre lækkerier til den søde tand.

I WOW PARK Skjern kan du få grillede sandwiches, rustikke pizzaer, grillpølser og pølsehorn, bredsticks og forskellige drikkevarer som øl, læskedrikke og økologisk saft, og naturligvis også økologisk kaffe. I Skjern kan du også få økologisk Skarø is, klassiske ispinde og lækkerier til den søde tand.

I begge parker kan du også købe snobrødsdej og popcorn, du selv popper på et af vores bålsteder. Ønsker du at bage pandekager, skal du selv have dejen med.

Hvis du har et handicap og har brug for at få en ledsager med i WOW PARK, er det selvfølgelig muligt. Du kan få én ledsager med ind i WOW PARK gratis. Husk lige at medbringe ledsagerkortet.

 

Ja, børn under 16 år må ikke komme ind i eller forlade parken uden ledsagelse af en voksen.

Du kan både købe din billet i vores webshop, men du kan også købe den ved indgangen, når du ankommer til parken.

Der er enkelte aktiviteter med max. vægt, men de allerfleste er der ingen max. vægt på. Til gengæld er der et max. antal personer, og det står på skiltet ved hver aktivitet.

Ved nogle aktiviteter er der min. højde på, og det står også ved de pågældende aktiviteter.

Her kan du læse mere om vores forholdsregler ift.COVID-19.


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

         

keyboard_arrow_up