Din sikkerhed er det vigtigste

Bliv klædt på til at klatre og kravle

De vigtigste regler og tips

Hav altid børnene under opsyn

De voksne har det fulde ansvar for børnenes færden i parken. Børnene skal være under opsyn af et passende antal voksne, der sørger for, at alle sikkerhedsregler overholdes – de er vist ved aktiviteterne i parken.

family-children

Start roligt ud

Start roligt ud, så I lærer aktiviteterne at kende sammen. Vælg aktiviteter der passer til jeres fysik, helbred, alder og vovemod. Vis hensyn og pas godt på hinanden.

american-football-run-ball

Gå med de yngste i højden

Der er masser af sjove aktiviteter for de yngste i børnehøjde og i skovbunden. Hvis de yngste børn vil prøve aktiviteter i højden, SKAL en voksen gå med.

family-child-play

Aldersgrænse for børn

Børn under 16 år må ikke komme ind i parken uden ledsagelse af en voksen.

family-child-hold-hand

Vent på hinanden

Parken er stor og fyldt med masser af aktiviteter i skoven. For at undgå at blive væk fra hinanden, er det vigtigt, at I følges ad og venter på hinanden.

family-walk-park

Aftal et mødested

Parken er inddelt i 6 zoner med hver sin farve. I hver zone er der en lejr, som I kan aftale som mødested. Her kan nogle slå sig ned, mens resten af familien udforsker aktiviteterne i zonen.
 

location-user

Tag praktisk tøj på

Leg i skoven giver jord på knæene – og der kan være harpiks på træer og planker. Derfor anbefaler vi praktisk tøj, der kan tåle lidt knubs – og et par tørre strømper i tasken. Lange bukser og gode sko er det bedste valg, når I skal lege i hoppenettene.

footwear-sneakers

Sjove forlystelser starter med sikkerhed

Forlystelsespark med sikkerhed som en selvfølge! Sikkerhed hører til WOW PARKs største fokusområder. Hvert år inden åbning foretager Teknologisk Institut en lovpligtig inspektion af parkens faciliteter. Desuden foretager vi hver eneste dag visuel inspektion af parkens mange forlystelser.

Orienter dig ved de synlige skilte

Ibrugtagningstilladelsen hænger synligt ved WOW PARKs indgang. Her finder du også sikkerhedsreglerne, som alle parkens besøgende skal læse, inden de kaster sig over alle aktiviteterne i vores legepark.

Spørg en medarbejder

Der hænger naturligvis sikkerhedsinstruktioner ved de relevante aktiviteter, men hvis du har øvrige spørgsmål, så spørg en af de hjælpsomme medarbejdere.

NB! I tilfælde af kraftig vind (>60 km/t eller >17 m/s) vurderes sikkerhedssituationen. Det samme gælder ved kraftigt tordenvejr. Som konsekvens af uroligt vejr kan parken og/eller udvalgte aktiviteter lukkes midlertidigt.

Husk at du er velkommen til at rette spørgsmål, der opstår under dit besøg i WOW PARK, til vores hjælpsomme Park Guides. De svarer gerne på spørgsmål og instruere i sikkerhed.

Har du spørgsmål før for dit besøg, er du meget velkommen til at kontakte os

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål. 


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

           

keyboard_arrow_up