Få en sjov oplevelse sammen

Polterabend aktiviteter

Polterabend i legepark i Vestjylland

Anderledes polterabend i WOW PARK

De fleste holder polterabend for brud og brudgom hver for sig, nogle vælger også at holde det samme dag, så begge grupper mødes og spiser sammen om aftenen. Det kan I også gøre i WOW PARK. Enten mad I selv har med, eller I kan bestille det hos os. I har mulighed for selv at tilberede det på vores grill- og bålsteder. Hvis vejret er knap så godt, har vi et stort halvtag, hvor I kan grille.

I kan også købe noget mad i vores hyggelige madsted.

Det vigtigste er, at man holder en polterabend, som den kommende brud eller brudgom synes er en sjov oplevelse, og noget vedkommende vil huske tilbage på med glæde, og det er vi ret sikre på, at alle vil, med en polterabend i WOW PARK. 

En polterabend kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, men det behøver det ikke at være, heller ikke i WOW PARK. Vælg hellere nogle få aktiviteter i løbet af dagen med høj kvalitet, som alle kan være med i, end flere aktiviteter, som deltagerne ikke rigtig har lyst til at deltage i. Det er vigtigt, at alle har det sjovt sammen.

 

Polterabend idéer og muligheder i WOW PARK

WOW PARK er et rigtig godt sted at lege og have det sjov sammen til en polterabend. Vi kan skrue et polterabend event sammen efter jeres ønsker. I eventet kan både indgå:

  • check Entrébilletter
  • check 1,5 times teambuilding instruktør med sjove konkurrencer
  • check Mad og drikkevarer

​Hvis I booker en instruktør, vil vedkommende hjælpe jer gennem nogle af parkens aktiviteter med sjove konkurrencer og masser af grin.

Se vores gruppepriser
Se vores Team Event pakker

Det er tilladt at nyde øl eller andet alkohol i WOW PARK. Det er muligt at købe øl, sodavand, juice og vand i begge parker. Vi gør dog opmærksom på, hvis du skal deltage i et arrangement med en instruktør, så må du ikke være påvirket af alkohol.

I vælger selv, om I vil spise inde eller ude. Vi har masser af borde og bænke rundt i parken. Det er også muligt at sidde i parkens café/restaurant. Her kan man ikke reservere et bord i parkens åbningstid, men det plejer ikke at være et problem at finde et bord derinde, da der er masser af plads. Uden for parkens åbningstid, er det i WOW PARK Skjern muligt at leje caféen, så man har det hele for sig selv.

Læs mere om WOW PARK Billund 
Læs mere om WOW Park Skjern
 

Kontakt os og hør mere

Derfor skal du besøge WOW PARK til en anderledes polterabend

Få en anderledes og sjov oplevelse sammen
Flot natur i den hyggelige skov
Få lov til at afprøve dine grænser
Hyg jer sammen ved vores bålsteder og i parken

 

  • check Få en anderledes og sjov oplevelse sammen
  • check Flot natur i den vilde skov
  • check Få lov at afprøve dine grænser under sikre forhold
  • check Hyg jer sammen ved vores bålsteder og i parken
  • check Super sjov oplevelse til en fornuftig pris

 

Jeg benyttede parken sidste maj med en flok piger til min søsters polterabend. Vi havde bestilt en "lege instruktør" for at få mest muligt ud af vores tid, og det fik vi. Han guidede os rundt i parken og sørgede for, vi fik prøvet det hele. Vi havde en fantastisk sjov eftermiddag der. Det er måske ikke det oplagte valg til et polterabend for en pige, men en solskinsdag i maj kunne vi ikke have valgt noget bedre - det kan klart anbefales!

Mathilde Kirk Damsgaard

Aktiviteter for alle

Kravl op, sving dig og rutsje ned

Prøv dig selv af i den vilde skov. Her er alt lige fra Tarzanslynger og hængebroer i 14 meters højde til underjordiske huler og sjove svævebaner.
 

Gå på opdagelse i Billund 
Gå på opdagelse i Skjern

Besøgsguide

Tjek vores besøgsguide og få tips til at gøre din dag helt perfekt

Se guide

Find vej

WOW PARK Billund
Havremarken 15, 7190 Billund

Se rute- og parkeringsvejledning

WOW PARK Skjern
Løvstrupvej 1, 6900 Skjern

Se rute- og parkeringsvejledning

navigation-smartphone-finger

Åbningstider og events

WOW PARK Billund
Mandag - Søndag 10.00 - 17.00

Se åbnings- og eventkalender

WOW PARK Skjern
Mandag - Søndag 10.00 - 17.00

Se åbnings- og eventkalender

calendar-3

Billetpriser

WOW PARK Billund
Dagsbillet: Fra 229 DKK 

WOW PARK Skjern
Dagsbillet: Fra 209 DKK 

Årskort til begge parker: 479 DKK

 

ticket

Kom i flok

Tag bare hele familien, foreningen eller firmaet med

Store grupper (+20 pers)
Firmaarrangementer 
Foreninger
​Skolebesøg

Polterabend - en gammel tradition

Oprindeligt kommer polterabend fra Tyskland, hvor den kommende bruds venner lavede larm uden for hendes bopæl, aftenen før, hun skulle giftes. På denne måde kunne de holde ”den onde poltergejst” væk. Som en tak inviterede bruden vennerne indenfor. Det var begyndelsen til polterabend.

Vi har ingen “poltergeist" i WOW PARK, men en masse sjove aktiviteter, I kan afprøve. Polterabend med fællesskab i naturen

Siden 1980´erne er der blevet holdt polterabend i Danmark i mange forskellige versioner. I WOW PARKs version får I lov til at nyde fællesskabet i naturen, og alle kan være aktive sammen. I bestemmer selvfølgelig selv, om I alle vil være med i de forskellige aktiviteter. I kan lave mad sammen, og I skal regne med, at I har lidt jord på tøjet og føler jer trætte, når dagen er slut.

Både kvinder og mænd kan få en sjov oplevelse med en polterabend i WOW PARK.

Hvis I ønsker at leje hovedbyningen i WOW PARK Skjern  med de hyggelige “stuer" på Løvstrupgaard, er det også en mulighed.


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Billund     Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Skjern     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Billund     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Skjern

keyboard_arrow_up