Vigtig information

Privatlivspolitik

Introduktion

EU’s Persondataforordning, også kendt som GDPR (General Data Protection Regulation) trådte i kraft den 25. maj 2018. I den anledning kan du herunder læse WOW PARKs privatlivspolitik.

WOW PARK behandler dine oplysninger til brug for dit kundeforhold/medlemskab, og videresælger aldrig oplysninger om vores kunder/medlemmer til andre, ligesom vi ikke udleverer dine data til andre end dem, der er beskrevet i denne privatlivspolitik.

Dataansvarlig

WOW PARK er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. WOW PARK kan kontaktes her:

WOW PARK Billund ApS
Havremarken 15
7190 Billund
Danmark

Telefon +45 333 22 000
Email: [email protected]

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, medlem eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via website.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med køb i webshop, tilmelding til nyhedsbrev eller ønske om at blive kontaktet via kontaktformular.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Personoplysningerne opbevares i det tidsrum formålet for indsamlingen tilsiger, og slettes eller anonymiseres således løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Perioden afhænger altså af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Videregivelse

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om i WOW PARKs Cookie politik. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række eksterne tredjeparter/samarbejdspartnere, når vi beder disse partnere behandle oplysningerne på vores vegne. Disse virksomheder er databehandlere og behandler kun data efter vores instruks. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andre formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt tavshedspligt. Vi har derfor indgået skriftlige aftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Rettigheder

Du har med databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig, som du kan se nedenfor. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig og til hvilket formål.

Du har ret til at få urigtige oplysninger, vi har om dig, rettet.

Du har ret til at trække dit samtykke tilbage og få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler.  

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig, således at oplysningerne ikke må underlægges andre behandlinger end opbevaring.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores lovlige behandling af dine personoplysninger, ligesom du også kan gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til markedsføring. 

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger.

Se https://www.datatilsynet.dk/


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

         

keyboard_arrow_up