Gå på opdagelse

Alt dette kan du opleve i WOW PARK Billund

Kæmpe nyhed i  WOW PARK Billund

Skandinaviens højeste fritfalds-rutsjetårn

I GIGANTEN kan de modigste af jer tage LYNET – parkens nye 20 m. fritfalds-rutsjebane eller en af de andre seje rutsjebaner. Hele familien kan opleve den vilde udsigt fra tårnets top i 25 meters højde.

 

Leg løs i trækronerne

Trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i 14 meters højde!

Har du nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK, som er fyldt med leg og spænding i højden! Prøv også vores 40 meter lange kælkebakke oppe fra tårnet – du kan sagtens kælke, selvom det er sommer.

Hop, kravl og sving dig

Giga-net i træerne, sjove svævebaner og vilde Kæmpeslynger 

Hop løs blandt kæmpebolde i et af de store net på op til 300 m2 højt oppe i træerne, giv den gas i en af de mange svævebaner – og tag en slynge-battle med mor eller far i Kæmpeslyngerne!

Kan du finde vej?

Underjordiske huler, snoede gange og kæmpe labyrinter

I WOW PARKs underjordiske univers kan du kravle på eventyr og finde de små legehuler i de mange snoede gange. I labyrinterne oven over udfordres hele familien til at finde vej gennem pileskoven og Kæmpelabyrinten.

Sæt vandet i bevægelse

Vandets Verden – et sjovt univers med vandleg 

Man bliver aldrig for gammel til at lege med vand! I Vandets Verden kan I lege med små skibe i de mange minifloder, lære hvordan slusen fungerer, lave dæmninger, få vandet til at skifte retning og hejse spandene højt op. 

Slip kreativiteten løs

Krea-værksted med sjove materialer

Byg løs og skab finurlige figurer sammen! Fold kreativiteten ud i WOW PARKs krea-værksted med værktøj, træ, maling og sjove materialer. 

Super fedt sted. Vildt imponerende og noget for legebørn i alle aldre.
Dejligt og særdeles venligt personale.

Jan Hansen

Hyg jer i lege- og spillezonen

Balancebaner, vikingespil og konkurrencer 

Vind kampen med mor og far i en af WOW PARKS mange battle-fields. I kan spille fodboldpool, gå på line og spille gamle vikingespil. 

Tryg leg for de yngste

Søde klappegeder og legeområde for de små

Læg vejen forbi de søde klappegeder og hils på gamle Villy, frække Frida og lille Mads. Gederne er tamme, og de er vilde med at få lidt græs serveret fra din hånd! Eller slå jer ned på et tæppe i græsset ved vores legeområde, hvor de mindste kan lege i finurlige legehuse og sjove kravlebaner – trygt og sikkert.

Hygge ved bålet

Snobrødshygge, popcorn
og s´mores

Hyg jer omkring bålet med snobrød, popcorn og lav jeres egne lækre s’mores. Både snobrødsdej, popcorn du selv skal poppe, kiks og skumfiduser kan købes i parken.

Hæng ud og smid benene op

Hængekøjelund, bålsteder og kaffeslabberas

Til brugte ben, teenagere og kaffetyper har vi selvfølgelig lavet et dejligt hænge-ud-område. Her er fantasifulde hængekøjer, hyggelige bålsteder og terasser, hvor I kan slå jer ned med tiltrængt kaffe og velfortjent is. I Hængekøjelunden og ved bålstederne kan I hygge jer med popcorn, skumfiduser og snobrød.  

Gør maven glad

Spisested i skoven, iscafé, stort læ-og-ly hus, grillpladser og bålsteder

Når sulten – eller lækkersulten – melder sig, kan I besøge det finurlige og børnevenlige spisested Madladen, hvor den kæmpestore sommerfugl, dreje-rundt-træet, og andre overraskelser venter. I kan også lave en hyggelig picnic i skoven blandt alle aktiviteterne eller grille ved Skovhuset. 

Få styr på praktikken inden dit besøg

Åbningstider og events

Se hvornår parken er åben og hvilke fede events, der er i kalenderen.

Gå til kalender

calendar-3

Find vej

Sådan finder du vej og parkerer gratis lige ved parken.

Se vejanvisning

navigation-smartphone-finger

Oversigtskort

Sluk bare for gps’en – her er et kort over aktiviteterne i parken.

Se kort over aktiviteterne

maps-mark

Vovsen er også velkommen

Familiens bedste ven er naturligvis mere end velkommen i parken. Så tag bare den firbenede med – men husk en hundesnor. Og glem heller ikke poser til hundens efterladenskaber.

 

dog-leash


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Billund     Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Skjern     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Billund     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Skjern

keyboard_arrow_up