Gå på opdagelse

Alt dette kan du opleve i WOW PARK Skjern

Brug trækronerne som legeplads

Rutsjebaner, trætoplegehuse og hængebroer i 10 meters højde!


Løb fra det ene trætoplegehus til det næste mellem de høje træer i sjove hængebroer helt oppe i trækronerne. Tag en af de sjove rutsjebaner ned og land blødt i skovbunden. Både børn og voksne får udfordret modet og balancen, når det kilder i maven. WOW PARK er fyldt med leg og spænding for alle legebørn! 
 

Sving, hop og  kravl

Vilde Kæmpeslynger, sjove svævebaner og Giga-net i træerne

Prøv de mange sjove svævebaner, som I finder rundt omkring i skoven. Hop og leg blandt kæmpebolde i det store net oppe i træerne, eller se, hvem der gynger højest i en af Kæmpeslyngerne – en sikker favorit blandt både små og store gæster!

 

Kan du finde vej?

Underjordiske huler og stor skovlabyrint

I WOW PARKs underjordiske univers kan du kravle på eventyr i de mange snoede gange. I Skovlabyrinten udfordres hele familien til at finde vejen ind – og hele vejen ud igen. 

Slip kreativiteten løs i WOW PARK

Krea-værksted med sjove materialer

Byg løs og skab finurlige og spændende figurer sammen! Fold kreativiteten ud i WOW PARKs krea-værksted med værktøj, træ, maling og sjove naturmaterialer.  

Hyg jer sammen i lege- og spillezonen

Fodboldpool, balancebaner og konkurrencer

Vind kampen med mor og far eller bedsteforældrene i en af WOW PARKS mange battle-fields. I kan gå på line, spille fodboldpool eller løbe om kap på de sjove vandpuder.

Dejlig hyggeligt sted. Vores børn er vilde med trampolinerne oppe i træerne.

Laila Risom

Tryg leg for de yngste legebørn

Finurlige legehuse og søde klappegeder til de små

Kig ind til de søde klappegeder og hils på gamle Villy, frække Frida og lille Mads. Gederne er tamme, og de er super glade for at få lidt græs serveret fra din hånd! Eller sæt jer på et tæppe i skovbunden, hvor de mindste legebørn kan lege i finurlige legehuse og sjove kravlebaner – selvfølgelig trygt og sikkert.

 

Hygge ved bålet

Snobrødshygge, popcorn og s´mores

Hyg jer omkring bålet med snobrød, popcorn og lav jeres egne lækre s’mores. Både snobrødsdej, popcorn du selv skal poppe, kiks og skumfiduser kan købes i parken.

Hæng ud og smid benene op

Bålsteder, terasser og kaffeslabaras

I parkens centrum på den store grønne plæne med hyggelige bålpladser, borde og bænke, kan brugte ben, teenagere og kaffeelskere tage et velfortjent hvil, med kaffe og is. Ved bålstederne kan I hygge jer med popcorn, skumfiduser og snobrød.  

Gør maven glad

Skovcafé, overdækkede områder, grillpladser og bålsteder

Når sulten – eller lækkersulten – melder sig, kan I besøge den hyggelige skovcafé, som har plads til 100 gæster. I kan også lave familepicnic i skoven blandt alle aktiviteterne eller grille i det hyggelige gårdmiljø. 

Få styr på praktikken inden dit besøg

Åbningstider og events

Se hvornår parken er åben og hvilke fede events, der er i kalenderen.

Gå til kalender

calendar-3

Find vej

Sådan finder du vej og parkerer gratis lige ved parken.

Se vejanvisning

navigation-smartphone-finger

Oversigtskort

Sluk bare for gps’en – her er et kort over aktiviteterne i parken.

Se kort over aktiviteterne

maps-mark

Vovsen er også velkommen

Familiens bedste ven er naturligvis mere end velkommen i parken. Så tag bare den firbenede med – men husk en hundesnor. Og glem heller ikke poser til hundens efterladenskaber.

 

dog-leash


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

           

keyboard_arrow_up