Klassetur 

Skoleudflugt i trætoppene

Vælg WOW PARK til din næste skoleudflugt, tur med SFO eller børnehaven. Parken er skræddersyet til en dag med udfordrende børneaktiviteter og masser af frisk luft til krop og sind, perfekt til en klassetur. WOW PARK er en forlystelsespark med masser af udendørs aktiviteter.

Bestil en skoleudflugt

Specialpris for skoler

Trænger I til at komme ud i skoven, få brændt noget krudt af og have en MEGA hyggelig dag sammen? Og mangler I idéer til næste skoletur? Så prøv en klassetur i WOW PARK - og endda til en rigtig god pris!

Vores specielle pris for en skoletur i hverdagene (mandag - fredag, ikke helligdage) er kun 139 kr. pr. person i både WOW PARK Skjern og WOW PARK Billund. (Børn under 3 år er gratis). 

Prisen gælder både, når det er skolen, som arrangerer, og når det er forældrerådet, som arrangerer.

I weekenden og på helligdage er prisen 199 kr. i både Skjern og Billund.

Forældrechauffører kommer gratis ind

Vi kender godt udfordringen med transportudgifterne, når børnene skal transporteres. Vi giver derfor gratis entré til forældrechauffører. (Max. 1 gratis forældrebillet pr. 4 børn).

Her kan du læse mere om team events og andre gruppeture til WOW PARK.

Tag på en super sjov skoleudflugt

Skoleudflugt, klassetur eller tur med SFO? Der er masser af sjov for alle! De vilde kan løbe fra hytte til hytte i hængebroer mellem trækronerne, hoppe i gigantiske net med kæmpebolde og tage en tur i de sjove svævebaner. De nysgerrige kan gå på opdagelse i Byg&Krea værkstedet, de underjordiske huler og kæmpelabyrinten. Og hyggetyperne kan slænge sig i hængekøjerne og spille spil. 

Vi har idag besøgt WOW park med 55 unge mennesker fra 8. årgang. Parken stod klar med to instruktører, som satte de unge mennesker i gang med forskellige aktiviteter de første par timer af vores besøg, og de sidste par timer brugte de unge på fri leg. Et totalt vellykket arrangement - tak for en kanon dag hos jer.

Jette Thestrup Skytte 

Skoleudflugt med forplejning

WOW PARK ligger i en hyggelig skov, hvor du virkelig kan prøve dine grænser af på en super sjov måde.

Du kan gå i net fra trætop til trætop. Du kommer op i højden og mærker suset og mange andre ting. Du finder aktiviteter for alle mellem 2 og 102 år. 

Når I har brug for en pause fra alle de sjove aktiviteter, kan vi også tilbyde jer et udvalg af lækker mad og drikkevarer. Ønsker I forplejning, så kontakt os og hør mere.
 

Kontakt os om forplejning

Hvorfor tage på gruppetur i WOW PARK?

Vær aktive sammen på tværs af aldersgrupper (fra 2-102 år)

yoga-stretch

Få anderledes udfordringer og prøv nye grænser af sammen

volleyball-smash

Hyg jer sammen ved vores mange bål- og grillområder

barbecue-grill

Få frisk luft og brug en masse dejlig energi i naturen

trees

Lad os sørge for alt – så bliver dagen nem for mor og far

list-to-do

Lege- og forlystelsespark med fuld gas i den vilde skov

WOW PARK er en anderledes forlystelsespark. Det er hjertet og fantasien, der er motoren. Vi giver garanti for en omgang trætte elever, når jeres skoletur er slut.

Kontakt os for at høre mere

Kom glad i al slags vejr

Frygt ikke for vejret. I skovens læ og skygge er regn, blæst og kraftig solskin en helt anderledes positiv oplevelse. Men vi garanterer ikke for vandpytter og hoppeglade børn. Så husk gummistøvler eller evt. ekstra sko.

weather-cloud

Klædt på til at kravle og klatre

Vi har ingen dresscode. Til gengæld anbefaler vi tøj og sko, du kan bevæge dig i. Lange bukser kan være en fordel, når du kravler rundt i nettene i træerne. Og regntøj kan være rart, når vejrguderne dikterer vådt vejr.

shirt-plain

En klassetur I vil huske længe

Kontakt os og hør om mulighederne for en aktiv og sjov skoleudflugt til WOW PARK. Vi anbefaler at kontakte os i god tid inden turen.

Tag fat i os på 
+45 33 32 20 00

Skriv til os: [email protected]


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Billund     Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Skjern     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Billund     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Skjern

keyboard_arrow_up