Klassetur 

Skoleudflugt i trætoppene

Vælg WOW PARK til din næste skoleudflugt eller tur med SFO. Parken er skræddersyet til en dag med udfordrende børneaktiviteter og masser af frisk luft til krop og sind, perfekt til en klassetur. WOW PARK er en forlystelsespark med masser af udendørs aktiviteter.

Bestil en skoleudflugt

Specialpris for skoler

Trænger I til at komme ud i skoven, få brændt noget krudt af og have en MEGA hyggelig dag sammen? Så prøv en tur i WOW PARK - og endda til en rigtig god pris!

Vores specielle pris for en skoletur er kun 100 kr. pr. person i WOW PARK Skjern og 120 kr. i WOW PARK Billund. Hvis I ønsker en god pris på transport, er I også velkomne til at kontakte os om dette.

 

Tag på den sjoveste skoleudflugt

Skoleudflugt, klassetur eller tur med SFO? Der er masser af sjov for alle! De vilde kan løbe fra hytte til hytte i hængebroer mellem trækronerne, hoppe i gigantiske net med kæmpebolde og tage en tur i de sjove svævebaner. De nysgerrige kan gå på opdagelse i Byg&Krea værkstedet, de underjordiske huler og kæmpelabyrinten. Og hyggetyperne kan slænge sig i hængekøjerne og spille spil. 

Vi har idag besøgt WOW park med 55 unge mennesker fra 8. årgang. Parken stod klar med to instruktører, som satte de unge mennesker i gang med forskellige aktiviteter de første par timer af vores besøg, og de sidste par timer brugte de unge på fri leg. Et totalt vellykket arrangement - tak for en kanon dag hos jer.

Jette Thestrup Skytte 

Skoleudflugt med leg og læring

WOW PARK ligger i en hyggelig skov, hvor du virkelig kan prøve dine grænser af på en super sjov måde.

Du kan gå i net fra trætop til trætop. Du kommer op i højden og mærker suset og mange andre ting. Du finder aktiviteter for alle mellem 2 og 102 år. Vi vil gerne hjælpe jer med både leg og læring. Ønsker I undervisning, en legeinstruktør eller forplejning, så kontakt os og hør mere.

 

Kontakt os om leg og læring

Hvorfor tage på gruppetur i WOW PARK?

Vær aktive sammen på tværs af aldersgrupper (fra 2-102 år)

yoga-stretch

Få anderledes udfordringer og prøv nye grænser af sammen

volleyball-smash

Hyg jer sammen ved vores mange bål- og grillområder

barbecue-grill

Få frisk luft og brug en masse dejlig energi i naturen

trees

Lad os sørge for alt – fra forplejning til overnatning

list-to-do

Lege- og forlystelsespark med fuld gas i den vilde skov

WOW PARK er en anderledes forlystelsespark. Det er hjertet og fantasien, der er motoren. Vi giver garanti for en omgang trætte elever, når jeres skoletur er slut.

Kontakt os for at høre mere

Sov oppe i træerne i WOW PARK Skjern

Har du nogensinde prøvet at overnatte “oppe i træerne"? Det kan du gøre i WOW PARK Skjern. Der kan f.eks. nemt være 25 personer i vores shelter. Hvis I booker overnatning i shelteren,  f.eks. på en skoletur, får I også fri adgang til parken i to dage. I har også adgang til stålbord med håndvask og mikroovn. I kan også låne en bålgryde.

Hvis I ønsker at leje service, koster det lidt ekstra.

Kontakt os gerne og hør om priserne for overnatning.

Kontakt os for at høre mere

En klassetur I vil huske længe

Kontakt os og hør om mulighederne for en aktiv og sjov skoleudflugt til WOW PARK. Vi anbefaler at kontakte os i god tid inden turen.

Tag fat i os på 
+45 33 32 20 00

Skriv til os: [email protected]


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

      

keyboard_arrow_up