Firmaarrangement
i den vildeste skov

Firmaarrangement
i den vildeste skov

WOW PARK tilbyder en bred palette af aktiviteter

TEAM EVENTS I WOW PARK

WOW PARK tilbyder en bred palette af aktiviteter for teams, afdelinger eller hele virksomheder, som ønsker at nyde de dejlige udendørs aktiviteter med kollegaer og med smil på læben. Rammerne er skabt til et firmaarrangement med hygge, nærvær og fællesskab. En helt særlig stemning breder sig, når kombinationen af rå natur og sans for luksuriøse detaljer mødes. Slip din indre "Wildlifer" løs - i fantastiske rammer i skoven. ​

Vælg en af WOW PARKs Team Events og få en fantastisk dag i den flotte natur med dine kollegaer. Minimum 10 pers​. pr. event.

Ring til WOW PARK på 333 22 000 eller mail til [email protected] – og vi hjælper dig med at skræddersy dit næste arrangement.

EN FANTASTISK DAG

Tusind tak for et super godt arrangement i WOW PARK Skjern! Jeg har kun fået positivt feedback fra mine kollegaer. Det var sjovt, rykkede grænser - men alle kunne være med. Vi var mega heldige med vejret; Godt vejr til at udføre banen, og da vi sad ved bålet, kom regnen, som blot skabte mere hygge ved bålet - det kunne ikke ha' været planlagt bedre. En fantastisk dag ude i det fri, som vi alle trængte til. Tusind tak!

Mona Jensen - Vestas

DEN FEDESTE OPLEVELSE

Camp Nord leverede den fedeste oplevelse i forbindelse med vores teamdag med lækker kombination af rå natur, mulighed for nærvær og samvær uden forstyrrelse - "helt ude i skoven". En generelt fantastisk helhedsoplevelse som et super alternativ til mere almindelige standard team-events med tid til både hygge og sjov i fællesskab. Professionelt udført og lever mere end op til forventningerne.

Morten Dahl - ONLY/BESTSELLER

EN VELGENNEMFØRT DAG

Tusind tak for en helt igennem velforberedt og velgennemført dag! Det var præcis, som vi havde forestillet os, og alle deltagere har rost dagen til skyerne! Hele teamet var imødekommende, fleksible, og servicemindede både i forberedelsen og udførelsen af dagen, og der manglede ikke noget. Helt perfekt.

Naja Abildgaard - ejer, Abildgaard Management

HELT FANTASTISK AFTEN

Tusind tak til WOW PARK for den bedste aften længe. Alt klappede fra første henvendelse til “back-office”, til entusiasmen fra guiderne på dagen og frem til spisning og bålhygge. Mine kollegaer roste stedet, maden, servicen, sang ved bålet til skyerne, og alle er enige om, at det er sådan en aften, vi vil huske fremover. Barren er sat højt til fremtidige events!

Betina Ramsgaard Sørensen - Grundfos

Social cooking

3-retters menu tilberedt over bål og OFYR

Dybt inde i skoven ligger en oase, der skaber perfekte rammer for grupper og virksomheder. Her kan I få en unik totaloplevelse, hvis I ønsker et alternativ til traditionelle team-events.

Rammerne er skabt til hygge, nærvær og fællesskab. En helt særlig stemning breder sig, når kombinationen af rå natur og sans for luksuriøse detaljer mødes. Slip din indre "Wildlifer" løs - i fantastiske rammer i skoven.

Kontakt os og få hele pakken

Både oplevelser, lækker mad, hygge og i WOW PARK Skjern mulighed for leje af lokaler til et fagligt oplæg. 

Tag fat i os på 
+45 33 32 20 00

Skriv til os: [email protected]


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

           

keyboard_arrow_up