Firmaarrangement
i den vildeste skov

DEN FEDESTE OPLEVELSE

Camp Nord leverede den fedeste oplevelse i forbindelse med vores teamdag med lækker kombination af rå natur, mulighed for nærvær og samvær uden forstyrrelse - "helt ude i skoven". En generelt fantastisk helhedsoplevelse som et super alternativ til mere almindelige standard team-events med tid til både hygge og sjov i fællesskab. Professionelt udført og levere mere end op til forventningerne.

Morten Dahl - ONLY

 

WOW PARK tilbyder en bred palette af aktiviteter

TEAM EVENTS I WOW PARK

WOW PARK tilbyder en bred palette af aktiviteter for teams, afdelinger eller hele virksomheder, som ønsker at nyde de dejlige udendørs aktiviteter med kollegaer og med smil på læben. Rammerne er skabt til et firmaarrangement med hygge, nærvær og fællesskab. En helt særlig stemning breder sig, når kombinationen af rå natur og sans for luksuriøse detaljer mødes. Slip din indre "Wildlifer" løs - i fantastiske rammer i skoven. ​

Vælg en af WOW PARKs Team Events og få en fantastisk dag i den flotte natur med dine kollegaer. Minimum 10 pers​. pr. event.

Ring til WOW PARK på 333 22 000 eller mail til [email protected] – og vi hjælper dig med at skræddersy dit næste arrangement.

Social cooking

4-retters menu tilberedt over bål og OFYR

Dybt inde i skoven ligger en oase, der skaber perfekte rammer for grupper og virksomheder. Her kan I få en unik totaloplevelse, hvis I ønsker et alternativ til traditionelle team-events.

Rammerne er skabt til hygge, nærvær og fællesskab. En helt særlig stemning breder sig, når kombinationen af rå natur og sans for luksuriøse detaljer mødes. Slip din indre "Wildlifer" løs - i fantastiske rammer i skoven.

Kontakt os og få hele pakken

Både oplevelser, lækker mad, hygge og i WOW PARK Skjern mulighed for leje af lokaler til et fagligt oplæg. 

Tag fat i os på 
+45 33 32 20 00

Skriv til os: [email protected]


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

           

keyboard_arrow_up