Aktiviteter i påsken

Oplev den vildeste lege- og forlystelsespark i skoven!
Besøg os i  påskeferien

Få fantastiske oplevelser i påsken i Jylland


Køb billetten her

Sjov for hele familien
 

Besøg os i Skjern eller Billund i påskeferien

Er du og din familie klar til fuld gas, fri leg og hygge i skoven? I WOW PARK kan I løbe mellem trækronerne i 10 meters højde, tumle i kæmpestore hoppenet, kravle i underjordiske huler og meget mere! Vi har aktiviteter til alle aldre og til hele dagen! Glæd dig til masser af sjove aktiviteter i påsken.

Køb dine billetter her.

Årskort

 

3 år og opefter

Med adgang til begge parker

Årskort gælder
i 1 år

Du kan købe årskortet online, eller når du kommer til parken.

 


KUN: 479 kr.
 

 

Køb årskort

Spændende aktiviteter i påsken i WOW PARK

Torsdag den 28. marts - mandag den 1. april vil der være nogle ekstra spændende påskeaktiviteter i WOW PARK.
 

WOW PARK Billund - Se åbningstider og eventkalender 
WOW PARK Skjern - Se åbningstider og eventkalender
 

Køb billetter og årskort

Påskejagt

Vind dagsbilletter til WOW PARK.

Påsken er over os, og du inviteres til en sjov påskejagt i WOW PARK. Du får udleveret en kupon ved indgangen til parken. Du skal rundt i parken og finde nogle farverige påskeæg med ét bogstav på hver. Find det hemmelige påskeord og deltag i konkurrencen om 10 dagsbilletter til WOW PARK (værdi: Op til 259 kr. pr. stk.) i hver park. 

WOW PARK Billund - Åbningstider og events

WOW PARK Skjern - Åbningstider og events

Påskekrea

Kom og pynt vores påsketræ i Byg & Krea. Vi har opgraderet værkstedet og sørget for et toptunet kreativt univers, så nu mangler vi bare din hjælp til at lave en masse flot og farvestrålende påskepynt, så vi kan få pyntet vores påsketræ.

Vi har sørget for skabeloner, sakse, masser af crepe papir,  dimser og dutter, så slå dig bare løs og lad fantasien få frit spil.

Psst...Det er altså også ok, hvis noget bli´r så flot, at du får lyst til at tage det med hjem i stedet for.

 

WOW PARK Billund - Åbningstider og events

WOW PARK Skjern - Åbningstider og events

Fantastisk aktivitetspark for børn i alle aldre

Skøn park med gode naturlige ikke-motordrevne aktiviteter for børn i alle aldre. Stort område med god plads, så det ikke føles overrendt eller larmende og meget Corona-venligt! 5 stjerner herfra, bestemt et sted vi gerne vil komme igen.

B. Hansen på Tripadvisor om WOWPARK Skjern

Tag en slapper i skovbunden

Afslapning, familiehygge og god tid


WOW PARK er ikke kun fuld fart over feltet. Her er der også tid til fordybelse og hygge. Når du har brændt al din energi af i trætoppene, kan du f.eks. bygge sjove figurer i Byg&Krea og købe lækker mad og drikke i parkerne. Du kan hilse på vores søde klappegeder. Du kan lave popcorn over bål og meget mere. Vi ses til sjove oplevelser i påsken i Jylland!

Fantastisk legepark for både store og små

Havde en super dag med masse af sjov for både store og små. Vi kom kl. 10.30 og kørte først da parken lukkede. Parken er fyldt med fede aktiviteter. Vi købte årskort, da vi helt sikkert kommer igen.

Rikke N. på Tripadvisor om WOW PARK Billund

Påske

Hvornår falder påsken i 2024?

Hvis man kigger på en "påske 2024 kalender", kan man se, at påsken falder i uge 14. Det er skærtorsdag den 28. marts, langfredag den 29. marts, påskedag den 31. marts og 2. påskedag den 1. april, så der er nogle gode fridage at se frem til. Børnene har endda også fri i dagene op til påske.

For WOW PARK er påske en tid, hvor man laver noget sjovt sammen som familie. Man har nogle fridage, typisk både børn og voksne, og man hygger sig med forskellige påskeaktiviteter. En sjov måde er være sammen på, kan være med en familietur i forlystelsesparken WOW PARK i Billund eller Skjern. I WOW PARK kan hele familien boltre sig i trækronerne, i skovbunden og under jorden! Måske får I også afprøvet nye grænser, og det hele foregår under sikre forhold.

Påskeoplevelser med børn og børnebørn

Det er forår, og det er tid til en dejlig tur i skoven med udendørs aktiviteter. Et sted med frisk luft, højt til "loftet" og fuglefløjt fra oven. Glæd jer til en forrygende dag i WOW PARK med masser af sjove pinseaktiviteter. Oplev det eventyrlige skovunivers med trætophytter, rutsjebaner, hængebroer, svævebaner, labyrinter, underjordiske huler og meget mere!

WOW PARK er to lege- og forlystelsesparker i Jylland – en hyggelig og smuk park i Skjern og en ny og kæmpestor park i Billund. I WOW PARK får hele familien røde kinder, sved på panden, masser af leg og frisk luft.

Et besøg i WOW PARK er også oplagt som en tur for bedsteforældre og børnebørn. F.eks. i ugen op til påske, hvis forældrene ikke har fri.

 

Find vej

Sådan finder du vej og parkerer gratis lige ved parken.

Find vej til WOW PARK Skjern
Find vej til WOW PARK Billund

navigation-smartphone-finger

calendar-3


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Billund     Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Skjern     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Billund     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Skjern

keyboard_arrow_up