Sjov oplevelse for børn og voksne

Aktiviteter i påskeferien

Spændede familietur i påskeferien i WOW PARK

Aktiviteter i påskeferien: Familietur med oplevelser

Endelig ferie. Leder du efter aktiviteter i påskeferien 2024 i Jylland? Påsken er fyldt med helligdage, nu skal der holdes fri. Du ser frem til at holde påskeferie med dine børn. Hvad har du lyst til at lave? Du kan f.eks. besøge dine venner eller familien og få gode påskeoplevelser. 

Påsken er fyldt med traditioner. Måske skal du til et par påskefrokoster eller bare være lidt ekstra god ved dig selv og familien. Måske er der arrangeret æggejagt hos mormor og morfar.

Påske er også en rigtig god lejlighed til at tage en tur med familien. Bare være sammen og nyde det. Selvom det kan være køligt, er foråret på vej. Dagene bliver længere, og humøret stiger måske også lidt. Det er godt at komme ud i naturen. Mærke vinden og de første solstråler på påskeferie med børn.

Påskeaktiviteter med børn

Det kan du gøre i WOW PARK. En anderledes lege- og forlystelsespark i Jylland med masser af oplevelser og børneaktiviteter. Du holder f.eks. ferie i nærheden af Ringkøbing, Herning, eller Holstebro, eller måske er du i sommerhus ved Vesterhavet. Så er det helt oplagt at bruge nogle timer i WOW PARK Skjern og få en aktiv ferie med børn. Du kan også besøge den kæmpestore og nyeste park i Billund.

Du kan være aktiv i naturen sammen med dine børn og blive træt på den gode måde. Du vil få en rigtig sjov dag med masser af aktiviteter for alle aldersgrupper. Aktiviteter i påsken højt oppe i træerne, på skovbunden og under jorden. Besøg trætoppehytterne og tag rutsjebanerne ned. Find vej i labyrinten, prøv svævebanerne og slyngerne. Bliv udfordret på klatrevæggen eller prøv at finde vej gennem hulen. Du kan også kigge ind til gederne.

Vi kan garantere, at du får en sjov og hyggelig dag sammen med familien. Du må rigtig gerne tage din hund med – vi elsker nemlig dyr.

Læs mere om WOW PARK Billund 
        
Læs mere om WOW Park Skjern

Køb billetter og årskort

Derfor skal du besøge WOW PARK i påskeferien 2024

  • check Du får det sjovt og får brugt en masse energi
  • check Både børn og voksne bruger sig selv og kroppen i naturen
  • check Du bliver udfordret der, hvor du er. Vi har aktiviteter for alle aldersgrupper
  • check Hele familien kan være sammen
  • check Du bestemmer selv, om du vil lege sammen med børnene, eller du vil slappe helt af

Super fedt sted. Vild imponerende og noget for legebørn i alle aldre. Dejlige og særdeles venlig personale.

Jan Hansen

Påske

Hvornår falder påsken i 2024?

Hvis man kigger på en "påske 2024 kalender", kan man se, at påsken falder i uge 14. Det er skærtorsdag den 28. marts, langfredag den 29. marts, påskedag den 31. marts og 2. påskedag den 1. april, så der er nogle gode fridage at se frem til. Børnene har endda også fri i dagene op til påske.

For WOW PARK er påske en tid, hvor man laver noget sjovt sammen som familie. Man har nogle fridage, typisk både børn og voksne, og man hygger sig med forskellige påskeaktiviteter. En sjov måde er være sammen på, kan være med en familietur i forlystelsesparken WOW PARK i Billund eller Skjern. I WOW PARK kan hele familien boltre sig i trækronerne, i skovbunden og under jorden! Måske får I også afprøvet nye grænser, og det hele foregår under sikre forhold.

Påskeoplevelser med børn og børnebørn

Det er forår, og det er tid til en dejlig tur i skoven med udendørs aktiviteter. Et sted med frisk luft, højt til "loftet" og fuglefløjt fra oven. Glæd jer til en forrygende dag i WOW PARK med masser af sjove pinseaktiviteter. Oplev det eventyrlige skovunivers med trætophytter, rutsjebaner, hængebroer, svævebaner, labyrinter, underjordiske huler og meget mere!

WOW PARK er to lege- og forlystelsesparker i Jylland – en hyggelig og smuk park i Skjern og en ny og kæmpestor park i Billund. I WOW PARK får hele familien røde kinder, sved på panden, masser af leg og frisk luft.

Et besøg i WOW PARK er også oplagt som en tur for bedsteforældre og børnebørn. F.eks. i ugen op til påske, hvis forældrene ikke har fri.

 

Besøgsguide

Tjek vores besøgsguide og få tips til at gøre din dag helt perfekt

Se guide

Aktiviteter for alle

Kravl op, sving dig og rutsje ned

Prøv dig selv af i den vilde skov. Her er alt lige fra Kæmpeslynger og hængebroer i op til 14 meters højde til underjordiske huler og sjove svævebaner.
 

Gå på opdagelse i Billund 
Gå på opdagelse i Skjern

Find vej

WOW PARK Billund
Havremarken 15, 7190 Billund

Se rute- og parkeringsvejledning

WOW PARK Skjern
Løvstrupvej 1, 6900 Skjern

Se rute- og parkeringsvejledning

navigation-smartphone-finger

Åbningstider og events

WOW PARK Billund
Mandag - Søndag 10.00 - 17.00

Se åbnings- og eventkalender

WOW PARK Skjern
Mandag - Søndag 10.00 - 17.00

Se åbnings- og eventkalender

calendar-3

Billetpriser

WOW PARK Billund
Dagsbillet: Fra 229 DKK 

WOW PARK Skjern
Dagsbillet: Fra 209 DKK 

Årskort til begge parker: 479 DKK

 

ticket

Kom i flok

Tag bare hele familien, foreningen eller firmaet med

Store grupper (+20 pers)
Firmaarrangementer
Foreninger
​Skolebesøg

Aktiviteter i påsken 

Hvis du er på påskeferie med børn, så er et besøg i en forlystelsespark i påskeferien en rigtig god mulighed. 

Fridagene er en super god lejlighed til en familieudflugt med aktiviteter i påsken. 

Hvad kan man lave i påskeferien i Jylland? Hvis du påskeferie tæt på Ringkøbing, Herning, Holstebro eller Billund og Vejle, så gå ikke glip af et besøg i en af parkerne. Hvis du er i sommerhus ved Vesterhavet, er WOW PARK også et oplagt sted at tilbringe nogle timer sammen med børn og børnebørn. Besøg WOW PARK Skjern eller WOW PARK Billund.


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

           

keyboard_arrow_up