For alle legebørn på 2-102 år

Aktiviteter Store Bededag

Familietur til WOW PARK i bededagsferien

Aktiviteter Store Bededag: Familietur med oplevelser

En ekstra fridag og ud i naturen. Leder du efter børneaktiviteter og familieoplevelser i bededagsferien 2024 i Jylland? Du ser frem til at holde bededagsferie med dine børn. Hvad har du lyst til at lave? Du kan f.eks. besøge WOW PARK og være aktiv sammen med andre.

I St. Bededagsferien er der mange, som har nogle traditioner. Måske skal du besøge de venner, du ellers ikke når at besøge eller bare være lidt ekstra god ved dig selv og familien. Du spiser sikkert varme hvede aftenen før Store Bededag som rigtig mange andre danskere også gør.

Bededagsferien er også en rigtig god lejlighed til at tage en tur med familien. Bare være sammen og nyde det. Foråret er kommet. Dagene er blevet meget længere, og humøret stiger måske også lidt. Det er oplagt at komme ud i naturen. Mærke vinden og solstrålerne.

 

Aktiviteter og oplevelser i Store Bededagsferien

Det kan du få i WOW PARK. En anderledes lege- og forlystelsespark i både Vestjylland og Sydjylland med masser af udfordringer for alle aldre. Du holder f.eks. en lille ferie i nærheden af Ringkøbing, Herning, Holstebro, Billund eller Vejle, eller måske er du en tur i sommerhus ved Vesterhavet. Så er det helt perfekt at bruge nogle timer i WOW PARK og få en aktiv ferie med børn. Du kan besøge os i WOW PARK Skjern og i WOW PARK Billund i St. Bededagsferien.

Du kan være aktiv i naturen sammen med dine børn og børnebørn og blive træt på den gode måde. Du vil få en rigtig sjov dag, som du vil huske længe, der er masser af børneaktiviteter. Oplevelser højt oppe i træerne, på skovbunden og under jorden. Du kan besøge trætoppehytterne og tage rutschebanen ned. Du kan også forsøge at finde vej i den store labyrint, prøve svævebanerne og slyngerne. Bliv udfordret på klatrevæggen eller kravl ind i den underjordiske hule og forsøg at finde den rigtige vej ud. Du kan også besøge vores søde klappegeder.

Vi er sikre på, at du får en sjov og hyggelig dag sammen med andre. Vi elsker dyr, derfor må du også gerne tage din hund med i WOW PARK.

Læs mere om WOW PARK Billund 
Læs mere om WOW Park Skjern

Køb billetter og årskort

Derfor skal du besøge WOW PARK Store Bededag

  • check Kreative aktiviteter
  • check Du får en sjov dag og får brugt masser af energi
  • check Du bruger dig selv og din krop i den friske natur
  • check Du kan prøve dine grænser af. Bliv udfordret der, hvor du er
  • check For alle aldersgrupper. Hele familien kan være sammen
  • check Du bestemmer selv, om du vil lege sammen med børnene, eller du vil slappe helt af i den hyggelige park

Perfekt “legeplads” for både små og store. Der er garanteret ro i bilen på vej hjem.

Thomas Larsen

Store Bededag

Hvad er Store Bededag?

For WOW PARK er Store Bededag og Bededagsferien nogle dage, hvor familier laver noget sjovt sammen. Enten børn og forældre eller måske endda endnu flere generationer sammen. Det kan også være børnebørn og bedsteforældre. Man hygger sig med forskellige Store Bededags aktiviteter. En sjov måde er være sammen på, kan være med en familieudflugt til WOW PARK, enten i Billund eller i Skjern i Vestjylland. I WOW PARK kan hele familien boltre sig både oppe i trækronerne, i skovbunden og under jorden! Måske får I også afprøvet nye grænser rundt i parken, og det hele foregår selvfølgelig under trygge og sikre forhold.

Aktiviteter i Store Bededagsferien

Det er forår og snart sommer, og det er tid til en dejlig tur i skoven med udendørs aktiviteter og gode børneaktiviteter. April og maj rimer på udeliv, og WOW PARK er et sted med frisk luft, højt til "loftet" og fuglefløjt fra oven. Glæd jer til en forrygende dag i WOW PARK med masser af sjove aktiviteter i St. Bededagsferien. Oplev det eventyrlige skovunivers med trætophytter, rutsjebaner, hængebroer, svævebaner, labyrinter, underjordiske huler og meget mere!

WOW PARK er to lege- og forlystelsesparker i Jylland – en hyggelig og smuk park i Skjern og en ny og kæmpestor park i Billund. Vi glæder os til at se jer St. Bededag!

Besøgsguide

Tjek vores besøgsguide og få tips til at gøre din dag helt perfekt

Se guide

Aktiviteter for alle

Kravl op, sving dig og rutsje ned

Prøv dig selv af i den vilde skov. Her er alt lige fra Kæmpeslynger og hængebroer i op til 14 meters højde til underjordiske huler og sjove svævebaner.
 

Gå på opdagelse i Billund 
Gå på opdagelse i Skjern

Find vej

WOW PARK Billund
Havremarken 15, 7190 Billund

Se rute- og parkeringsvejledning

WOW PARK Skjern
Løvstrupvej 1, 6900 Skjern

Se rute- og parkeringsvejledning

navigation-smartphone-finger

Åbningstider og events

WOW PARK Billund
Mandag - Søndag 10.00 - 17.00

Se åbnings- og eventkalender

WOW PARK Skjern
Mandag - Søndag 10.00 - 17.00

Se åbnings- og eventkalender

calendar-3

Billetpriser

WOW PARK Billund
Dagsbillet: Fra 229 DKK 

WOW PARK Skjern
Dagsbillet: Fra 209 DKK 

Årskort til begge parker: 479 DKK

ticket

Kom i flok

Tag bare hele familien, foreningen eller firmaet med

Store grupper (+20 pers) 
Firmaarrangementer
Foreninger 
​Skolebesøg

Oplevelser på Store Bededag i Jylland

Oplev morfar kravle rundt i træerne, eller gyng om kap med farmor. Bedsteforældre og børnebørn kan få en sjov dag sammen i WOW PARK.

Der er en del forskel på at være børn for mange år siden og så i dag. Da bedsteforældrene var børn, var der ingen smartphones eller tablets. Derfor giver det også ekstra stor værdi, at børn og bedsteforældre leger sammen ude i naturen, lidt som da farfar var barn. Det er super dejligt med fælles oplevelser med hinanden.

Dem kan I få i WOW PARK. En anderledes lege- og forlystelsespark i både Vestjylland og Sydjylland med masser af udfordringer for alle aldre. Du holder f.eks. Store Bededagsferie i nærheden af Ringkøbing, Herning, Holstebro, Billund eller Vejle, eller måske er du en tur i sommerhus ved Vesterhavet i sommerhus. Det er forår, og det er helt perfekt at bruge nogle timer i WOW PARK til sjove børneaktiviteter. 


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Billund     Travellers Choice for forlystelsesparken wow park i Skjern     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Billund     kontrolrapport for forlystelsesparken wow park i Skjern

keyboard_arrow_up