Det skal du være opmærksom på 

Betingelser for kontaktformular

WOW PARKs betingelser for kontaktformularer

Tak for din interesse i at blive kontaktet af vores virksomhed.

Ved at bede om at blive kontaktet accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.

Ved din tilmelding accepterer du at blive kontaktet af os:

WOW PARK Billund ApS
Havremarken 15
7190 Billund
Danmark

Email: [email protected]

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

Personoplysninger og formål

Når du udfylder vores kontaktformular og beder om at blive kontaktet, afgiver du dit navn, din Email, dit telefonnummer, samt eventuelt en besked til os.

Vi anvender først og fremmest disse oplysninger for at være i stand til at skrive til dig eller ringe dig op, præcis som du har bedt os om. Men vi bruger også oplysningerne til på forhånd at danne os et indtryk af, hvem vi ringer til, så vi kan give dig den bedst mulige service, når vi kontakter dig.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Periode for opbevaring

Personoplysningerne opbevares i det tidsrum formålet for indsamlingen tilsiger, og slettes eller anonymiseres således løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Videregivelse

Oplysninger deles ikke med tredjemand. Dog kan personoplysninger i visse tilfælde overlades til eksterne samarbejdspartnere, når vi beder disse partnere behandle oplysningerne på vores vegne. Disse virksomheder er databehandlere og behandler kun data efter vores instruks. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andre formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt tavshedspligt. Vi har derfor indgået skriftlige aftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Overførsel af oplysninger til 3. lande

Dine oplysninger overføres ikke til lande uden for EU og EØS.

Dine rettigheder

Du har med databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig, som du kan se nedenfor. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig og til hvilket formål.

Du har ret til at få urigtige oplysninger, vi har om dig, rettet.

Du har ret til at trække dit samtykke tilbage og få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler.

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig, således at oplysningerne ikke må underlægges andre behandlinger end opbevaring.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores lovlige behandling af dine personoplysninger, ligesom du også kan gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til markedsføring. 

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se https://www.datatilsynet.dk/


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

      

keyboard_arrow_up