Aktiv ferie med børn

Aktiviteter i efterårsferien 2023

Edderkopper & Efterårssjov i efterårsferien 

Er du klar til efterårsferie med børneaktiviteter i Jylland? Ugen hvor I skal holde fri og slappe af sammen, både børn og voksne.

Kom til HalloWOW med oplevelser i hele efterårsferien i uge 42 og efterårsaktiviteter i skoven. Det kribler og krabler i skovbunden, når mørket falder på, og efterårsvejret rusker. Der er tændt op i bålene, og edderkopperne er sluppet fri. 

Hvis du skal holde din efterårsferie med børn i Vestjylland eller Sydjylland i uge 42, og du ønsker en aktiv ferie med børn, er det oplagt at besøge WOW PARK som en aktivitet i efterårsferien.

WOW PARK Skjern ligger i nærheden af Ringkøbing Fjord. Her kan du afprøve dine grænser under sikre forhold. Hvis du ønsker at besøge WOW PARK Billund, vil det også være oplagt til en familietur med masser af udendørs aktiviteter.

 

Hold efterårsferie og mærk pulsen

Du kan gå fra den ene trætop til den næste. Opdag hytterne i træerne, tag en af rutsjebanerne ned, eller prøv noget af alt det andet. Du finder spændende aktiviteter for alle legebørn mellem 2 og 102 år.

I WOW PARK får du helt unikke oplevelser og efterårsferieaktiviteter, du får svært ved at finde andre steder. Der er masser af udfordringer for både børn og voksne.  Du kan f.eks. prøve at finde den rigtige vej gennem Skovlabyrinten. Det er ikke så let, men det er sjovt – og en sejr, når det lykkes. Du kan også forsøge at finde balancen i de store net, mens børn og voksne spiller bold sammen. Måske har du lyst til en tur i slyngerne, hvor du skal forsøge at undgå at falde af, mens du sætter fart på.

Du kan være aktiv sammen med andre og blive træt på den sunde måde. Der er oplevelser for både børn og voksne og legeaktiviteter for alle aldre højt oppe i træerne, på skovbunden og under jorden.

Vi er ret sikre på, at du får en forrygende dag sammen med din familie og dine venner.

Vi glæder os til at (u)hygge om jer hele efterårsferien. 

Ses vi?

Læs mere om WOW PARK Billund 
Læs mere om WOW PARK Skjern

Læs om HalloWOW og køb billetter og årskort

Derfor skal du vælge WOW PARK i efterårsferien

  • check Få sjove oplevelser sammen hele familien
  • check For alle legebørn på 2 til 102 år
  • check Afprøv dine grænser under sikre forhold

Var afsted med 3 drenge på 8 og 5 år. Vi havde den mest fantastiske dag. Der var masser af aktiviteter for alle og, ungerne legede og hyggede hele dagen.

Jane Wang Olesen

 

Besøgsguide

Tjek vores besøgsguide og få tips til at gøre din dag helt perfekt

Se guide

Find vej

WOW PARK Billund
Havremarken 15, 7190 Billund

Se rute- og parkeringsvejledning

WOW PARK Skjern
Løvstrupvej 1, 6900 Skjern

Se rute- og parkeringsvejledning

navigation-smartphone-finger

Åbningstider og events

WOW PARK Billund
Mandag - Søndag 10.00 - 17.00

Se åbnings- og eventkalender

WOW PARK Skjern
Mandag - Søndag 10.00 - 17.00

Se åbnings- og eventkalender

calendar-3

Billetpriser

WOW PARK Billund
Dagsbillet: Fra 229 DKK 

WOW PARK Skjern
Dagsbillet: Fra 209 DKK 

Årskort til begge parker: 479 DKK

ticket

Kom i flok

Tag bare hele familien, foreningen eller firmaet med

Store grupper (+20 pers)
Firmaarrangementer
Foreninger 
​Skolebesøg

Oplagt familietur i efterårsferien

I gamle dage blev efterårsferien kaldt “kartoffelferien", hvor børnene på landet skulle hjælpe derhjemme med at samle årets høst af kartofler. Du skal ikke samle kartofler i WOW PARK, men du får stadig brugt en masse energi.

Hvis du skal holde din efterårsferie med børn i Vestjylland eller Sydjylland i uge 42, tænker du måske: “Hvad skal man lave i efterårsferien"? Hvis du gerne vil ud og være aktiv i naturen og samtidig elsker at have det sjovt, skal du tage en dag i WOW PARK sammen med resten af din familie. Det er en af de seværdigheder i Jylland, du bare SKAL opleve, hvis du holder efterårsferie i Danmark.

Måske skal du ud og dyppe tæerne eller samle rav ved Vesterhavet, eller du holder måske ferie i nærheden af Blåvand, Holstebro, Herning eller Ringkøbing? Du kunne også gå i skoven eller lave noget smukt og kreativt ud af efterårets farverige naturmaterialer.

Hvis I er på ferie med børn i Søndervig, og I ønsker oplevelser i efterårsferien, og I måske mangler idéer til aktiviteter med børn, så er der kun ca. 30 min. i bil fra Vesterhavet til WOW PARK Skjern. Du kan også besøge os i den kæmpestore og nyeste WOW PARK Billund.

Hvis du mangler idéer til aktiviteter med børn på efterårsferie i Danmark, så glæd dig til masser af efterårsaktiviteter med børn i uge 42.

Du må selvfølgelig gerne tage din hund med i parken. Vi har frisk vand i hundeskålene, og vi giver gerne din hund en lille godbid, hvis du spørger vores personale. Husk at have hunden i snor og at tage “høm-høm"-poserne med.

Vi glæder os til at møde dig og din familie til aktiviteter i efterårsferien i WOW PARK.


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

           

keyboard_arrow_up