Aktiv ferie med børn

Aktiviteter i efterårsferien

Børneaktiviteter i efterårsferien 

Er du klar til efterårsferie med børneaktiviteter i Jylland? Ugen hvor I skal holde fri og slappe af sammen, både børn og voksne.

Hvis du skal holde din efterårsferie med børn i Vestjylland eller Sydjylland, og du ønsker en aktiv ferie med børn, er det oplagt at besøge WOW PARK.

WOW PARK Skjern ligger i nærheden af Ringkøbing Fjord. Her kan du afprøve dine grænser under sikre forhold. Her kan du også både kombinere det at gå i skoven og være kreativ i WOW PARKs krea-værksted. Hvis du ønsker at besøge WOW PARK Billund, vil det også være oplagt til en familietur med masser af udendørs aktiviteter.

Du kan gå fra den ene trætop til den næste. Opdag hytterne i træerne, tag en af rutsjebanerne ned, eller prøv noget af alt det andet. Du finder spændende aktiviteter for alle legebørn mellem 2 og 102 år.

Hold efterårsferie og mærk pulsen

I WOW PARK får du helt unikke oplevelser og efterårsferieaktiviteter, du får svært ved at finde andre steder. Der er masser af udfordringer for både børn og voksne.  Du kan f.eks. prøve at finde den rigtige vej gennem Skovlabyrinten. Det er ikke så let, men det er sjovt – og en sejr, når det lykkes. Du kan også forsøge at finde balancen i de store net, mens du spiller bold med dine børn. Måske har du lyst til en tur i slyngerne, hvor du skal forsøge at undgå at falde af, mens du sætter fart på.

Du kan være aktiv sammen med andre og blive træt på den sunde måde. Der er oplevelser for både børn og voksne og legeaktiviteter for alle aldre højt oppe i træerne, på skovbunden og under jorden.

Vi er ret sikre på, at du får en forrygende dag sammen med din familie og dine venner.

Læs mere om WOW PARK Billund 
Læs mere om WOW Park Skjern

Køb billetter og årskort

Derfor skal du vælge WOW PARK i efterårsferien

  • check Få sjove oplevelser sammen hele familien
  • check For alle legebørn på 2 til 102 år
  • check Afprøv dine grænser under sikre forhold

Var afsted med 3 drenge på 8 og 5 år. Vi havde den mest fantastiske dag. Der var masser af aktiviteter for alle og, ungerne legede og hyggede hele dagen.

Jane Wang Olesen

 

Aktiviteter for alle

Kravl op, sving dig og rutsje ned

Prøv dig selv af i den vilde skov. Her er alt lige fra Tarzanslynger og hængebroer i 14 meters højde til underjordiske huler og sjove svævebaner.
 

Gå på opdagelse i Billund 
Gå på opdagelse i Skjern

Besøgsguide

Tjek vores besøgsguide og få tips til at gøre din dag helt perfekt

Se guide

Find vej

WOW PARK Billund
Havremarken 15, 7190 Billund

Se rute- og parkeringsvejledning

WOW PARK Skjern
Løvstrupvej 1, 6900 Skjern

Se rute- og parkeringsvejledning

navigation-smartphone-finger

Åbningstider og events

WOW PARK Billund
Mandag - Søndag 10.00 - 17.00

Se åbnings- og eventkalender

WOW PARK Skjern
Mandag - Søndag 10.00 - 17.00

Se åbnings- og eventkalender

calendar-3

Billetpriser

WOW PARK Billund
Dagsbillet: Fra 145 DKK 

WOW PARK Skjern
Dagsbillet: Fra 105 DKK 

Årskort til begge parker: Fra 280 DKK

ticket

Kom i flok

Tag bare hele familien, foreningen eller firmaet med

Store grupper (+20 pers)
Firmaarrangementer
Foreninger 
​Skolebesøg

Oplagt familietur i efterårsferien

I gamle dage blev efterårsferien kaldt “kartoffelferien", hvor børnene på landet skulle hjælpe derhjemme med at samle årets høst af kartofler. Du skal ikke samle kartofler i WOW PARK, men du får stadig brugt en masse energi.

Hvis du skal holde din efterårsferie med børn i Vestjylland eller Sydjylland, tænker du måske: “Hvad skal jeg lave"? Hvis du gerne vil ud og være aktiv i naturen og samtidig elsker at have det sjovt, skal du tage en dag i WOW PARK sammen med resten af din familie. Det er en af de seværdigheder i Jylland, du bare SKAL opleve.

Måske skal du ud og dyppe tæerne eller samle rav ved Vesterhavet, eller du holder måske ferie i nærheden af Blåvand, Holstebro, Herning eller Ringkøbing? Du kunne også gå i skoven eller lave noget smukt og kreativt ud af efterårets farverige naturmaterialer.

Hvis I er på ferie med børn i Søndervig, og I ønsker sjove oplevelser, så er der kun 30 min. fra Vesterhavet til WOW PARK Skjern.

Du må selvfølgelig gerne tage din hund med i parken. Vi har frisk vand i hundeskålene, og vi giver gerne din hund en lille godbid, hvis du spørger vores personale. Husk at have hunden i snor og at tage “høm-høm"-poserne med.


WOW PARK Hovedkontor: Havremarken 15, 7190 Billund 
CVR: 40777628 Privatlivspolitik Cookies

      

keyboard_arrow_up