WOW PARK Billund

Ny anderledes forlystelsespark åbner i Billund

Når sæsonen går i gang i 2020, vil der være endnu en attraktion for børn i Billund. Her åbner vi nemlig op for en ny WOW-Park på en helt ny lokation.

Vi fører idéerne videre til en ny WOW-Park. Planen er at omdanne et stykke skov i Billund til en WOW-Park – en legepark, hvor bevægelse, frisk luft og læring går op i en højere enhed.

Hvordan får man børn og voksne til at lege i skoven igen?

Svaret på det spørgsmål har vi kendt siden 2013, hvor vi åbnede den første WOW-Park, hvor børn i alle aldre har været på opdagelsesrejse og fundet tilbage til magien ved at lege.

Nu er vi klar til at føre ideerne videre til en ny WOW-Park. Planen er at omdanne et stykke skov i Billund til en WOW-Park – en legepark, hvor bevægelse, frisk luft og læring går op i en højere enhed.

Skoven har altid dannet rammen for eventyrlige oplevelser. Med en WOW-Park er fantasien hjulpet lidt på vej, for her er der bygget hytter i trækronerne, og man kan gå fra træ til træ i det net, der er spændt ud. Når man rutsjer ned i skovbunden igen, kan man gå på opdagelse efter næste udfordring. Børn fanges lynhurtigt af magien, og det varer heller ikke længe, før forældrene kommer i kontakt med deres indre legebarn.

Du behøver ikke at vente med at besøge WOW-Park.

Besøg WOW-Park ved Skjern allerede nu.

Byggeri af forlystelsespark begyndt

Nu er de sidste godkendelser kommet i hus, og de tunge maskiner er gået i gang i Billund. WOW-Park Billund forventes at åbne i bededagsferien til næste år.

Vi glæder os meget til at åbne park nr. 2. WOW-Park i Billund bliver noget større end parken ved Skjern, nemlig ca. 28 hektar, fyldt med legeoplevelser for både børn og voksne.

Noget af det, der sker lige nu er, at der flyttes masser af træer , også fra andre steder i Billund. Der bygges store pilelabyrinter, trætophuse, kæmpenet, og der opføres restaurant, butik, entrébygning, ishus, massevis af toiletter og meget andet.

Den nye legepark i Billund kommer til at ligge i skoven mellem Vejlevej og Koldingvej syd for Lalandia og øst for Lego-koncernens produktionsbygninger.

Forlystelsespark for børn og voksne
Byggeriet af WOW PARK Billund er igang

Ny WOW-Park åbner i Billund

Hvordan begyndte det? - Og hvad er WOW-Park egentlig?

Det var passionen for børns leg og bevægelse, der fik os i gang med tankerne om en legepark i skoven. I en tid, hvor mange børn sidder stille med deres skærm og dårligt kan kende forskel på en snegl og en bille, har vi udviklet en forlystelsespark med noget på hjerte.

I en WOW-Park kommer pulsen op, og man kommer lynhurtigt i kontakt med sit indre legebarn. Når man mærker suset ved at komme op under trækronerne og gå i net mellem træerne, er der ikke længere brug for en skærm.

En tur i WOW-Park udfordrer alle generationer. Pludselig er det mor, der griner allerhøjest, når hun prøver at løbe henover nettet, men vælter gang på gang. Og far får en tur i slyngen i det store træ, så han dårligt kan holde balancen lige bagefter – men han smiler stort.

For os har det handlet om at skabe en kæmpe legepark midt i skoven. En attraktion med plads til alle og med mulighed for små og store oplevelser i løbet af dagen. Man kan som familie selv gå på opdagelse i parken, men man kan også hygge sig sammen med de engagerede medarbejdere, der altid er klar til at skabe en ekstra oplevelse. Ved bålet, ved at rode i skovbunden efter dyr eller i krea-området, hvor man kan arbejde med træ.

ÅBNINGSTIDER

Mandag – søndag: 10.00 – 17.00

Se åbningstider i 2019 i WOW-Park Skjern

FIND OS

Løvstrupvej 1, 6900 Skjern

Klik for at se kort

Derfor skal du besøge WOW-Park

  • En anderledes forlystelsespark i skoven
  • Sjove aktiviteter for både børn og voksne
  • Parken bringer legebarnet frem (også hos voksne)
  • Mærk pulsen fra troppen af skoven
  • Suset fra rutsjebaner og aktiviteter i skoven
  • Mulighed for at være kreativ med dine børn
  • Mulighed for at overnatte i skoven

Velkommen til WOW-Park Billund - Åbner i 2020

SE OGSÅ INDSLAGET I TV MIDTVEST OM WOW-PARK I BILLUND

Besøg WOW-Park i 2019

WOW-Park ligger der, hvor fuglene synger lidt højere, og hvor træerne har fået lov til at vokse sig store.

Tager man et kort, skal man finde Vestjylland og sætte fingeren sådan cirka mellem Ringkøbing og Skjern. Besøg WOW-Park allerede denne sommer.

Start planlægningen af turen til WOW-Park ved Skjern. Læs mere om alle aktiviteterne i forlystelsesparken.

WOW-Park er også for virksomheder, skoler og institutioner

WOW-Park er også et fantastisk sted, når I skal rystes bedre sammen i dit firma til et firmaarrangement.

Hvis du sidder i forældrerådet og skal planlægge den næste skoleudflugt, er WOW-Park også en super mulighed.

Hvis du leder efter en tur med børnehaven, er WOW-Park også et sted, du bør overveje.

Vi finder en løsning efter jeres behov.

Hold dig opdateret – Følg WOW-Park

Facebook

Instagram

Tripadvisor